Isa

Minu kõige suurem toetaja ja parim sõber. Minu isa, kõige naljakam inimene, keda ma tean. See, kes mind kõige suurematest jamadest välja tõmbab, mu rumalaid äpardusi klaarib ja samas kõige tähtsamatele ja emotsionaalsematele momentidele omamoodi eestlaslikult, vaikselt ja salaja kaasa elab. Aitäh!

Saatuse märgid

Pole midagi paremat, kui saada universumilt märguandeid, et oled õigel teel.Ühel hommikul, kui olin pärast pikka muretsemist mõelnud välja, kuidas oma näitusega edasi minna, veeres kapi alt nagu auhinnaks ootamatult välja ühe maaliraami kruvi, mida olin nädalaid taga otsinud. Saatuse märgid, mis annavad lootust, et kõik saab korda.

Naer

Tuleb osata leida endas elurõõmu. Mulle tundub, et neil, kes oskavad iseenda, teiste inimeste ja hetkeolukordade üle naerda, läheb elu libedamalt. Koos naeruga saavad inimesed lähedasemaks ja kuigi tühja-tähja üle naermine võib tunduda ajaraisk, siis olen aru saanud, et üks kõige suuremaid asju, mida üks inimene saab teisele anda, ongi oma aeg.

Ideaalidest vabanemine

On väga vabastav tõdeda, et sinu kunagised ideaalid on vananenud ja on aeg uus lehekülg pöörata. Ei pea tegema midagi, mida ei taha. Palju aitavad kaasa äraminekud ja tagasitulekud. Tuleb osata pead tuulutada!

Jooksmine

Igaühele oma meditatsioon. Minu oma on jooksmine. Kunagi ütles üks sõber mulle, et mõtted lähevad samas suunas, kuhu sa jooksed. See oli veel ajal, kui mulle jooksmine ei meeldinud, ning see mõte tundus mulle totakas. Aga nüüd, kui on vaja mõtteid koondada, lähen mere äärde jooksma. Londonis elades andis linnatänavail sörkimine palju energiat ja jõudu.

Miles Davis

Viimasel ajal on mul uus komme: iga kord, kui hakkan endas kahtlema või kui mul jääb julgusest puudu, siis kuulan natuke Miles Davist. Kes võiks olla veel kuratlikumalt enesekindlam ja cool’im kui tema? Miles, minu julguse isa!