Lille loodud PLMF (Pille Lille Muusikute Fond) toetab alates 2003. aastast andekaid professionaalseid muusikuid, pakkudes neile võimalusi täiendusõppeks ja esinemisteks nii kodu- kui välismaal. Täna, 14. veebruaril tähistab eraalgatuslik PLMF oma kümnenda tegevusaasta täitumist galakontserdiga Estonia kontserdisaalis.

Raamat

Ma polnud feng shui temaatikat puudutava kirjandusega eriti kokku puutunud, aga hiljuti sattus näppu Siret ja Janno Seederi raamat “Perekonna, sugupuu ja mineviku feng shui”. Raamatus räägitakse muu hulgas esiisade energeetikast ja sellest, kuidas see meid mõjutab.

Elamus

Sain tõelise hingelise elamuse sellest, kui üks eesti tšellomängija sai endale hiljuti uue pilli. Korralikud pillid on väga kallid, maksavad hea auto hinna. Kui see pill Eestisse jõudis ja tema esimest heli kuulsin, siis see oli ikka väga eriline.

Lapse lemmikud

Minu 12aastase lapse kaudu on ka minu ellu tulnud tema lemmikud, “Videviku” sarja filmid ja Robert Pattinson. Ja loomulikult Justin Bieber.

Vetikad

Viimati sain toiduelamuse ühes pealinna toidupoes. Nimelt saab seal osta vetikatest ja seesamiseemnetest koosnevat salatit, mis on tõesti ülimalt eriline ja maitsev. Vetikad ei ole kahjuks eestlase toidulaual veel väga levinud, aga suure annuse vajalikke vitamiine saab sealt igal juhul kätte.