Juulis ja augustis 2012 särab ta aga nimiosas Ain Mäeotsa lavastuses “Undiin” (autor Jean Giraudoux), dramaatilises allegoorias inimeseksolemisest ja armastusest.

Alligaatoripirn
Avastasin möödunud kevadel, kui lihtne ja maitsev on serveerida avokaadot. Nii suupistena, õhtusöögiks salatisse kui ka võidena röstsaiale. Ta sisaldab vähe suhkrut, aga küllaldaselt mineraalaineid (kaaliumit, rauda, magneesiumit) ja mulle meeldib selle puuvilja hõrk, kergelt pähkline maitse.

Laulev liiv
Ekslesime suve alguses koos parima sõbraga mööda Põhja- ja Loode-Eesti rannikut. Seal on mõnusa rahuga männimetsad ja mitte väga asustatud rannad. Tõeline imedemaa oli Nõva. Esimest korda sattusime liivale, mis laulis, ja pikutasime koos jõuliste sipelgatega liivaluidete varjus.

Eva Marie Cassidy…
… imeilusaid helisalvestisi tutvustas mulle kunagi üks mu klassiõde, kes oli mõnda aega Ameerikas elanud, ning ma olen talle selle eest väga tänulik. Eva Cassidy elas vaid 33-aastaseks, aga õnneks on killukesed tema andest jäädvustatud. Sel suvel on Eva Cassidy ingellik hääl mind saatnud mitmel autosõidul Tartusse proovi ning Värskasse etendustele.

Seto vägi
Teist suve järjest viis teatritöö mind Setomaale, kus mõte tegi tööd, aga vaim puhkas. Mind lummab sealne keele- ja lauluvägi, päike lõõmab, kordan mõttes Nabra vihmaloitsu ja rüüpan savikausist sõõmu külma kama. Või siis möllab kesk kõrgeid Värska metsi marutuul, kõlab seto laululugu ja ma tunnen, kuidas minus tekib jõud.