Muusikareisid

Suvi oli muusikalises mõttes tõeline Rootsi laud. Maiustasime hea ja paremaga nii Norras kui Tšehhis. Tšehhis külastasime festivali Brutal Assault, kus tarbisime parimat metal-muusikat, rüüpasime kõrvale karget õlut ja sõime maitsvat taimset toitu lõhkemiseni. Erilised pärlid olid taas kokkutulnud Kanada bänd Gorguts, hommikul kell 11 esinenud raevukas veganite bänd Cattle Decapitation ning eriliselt tumeda mekiga Immolation. Norras esinesime Neoandertalsiga Hard Anger Open Airi metal-festivalil, kus lisaks kosutavale mäestikuõhule nautisime ka ühe oma lemmikbändi Disgorge (USA) läbiraputavat esinemist ja parimat seltskonda.

Meelelahutus

Kui palju on praegusel ajal võrratult kvaliteetseid sarju ja videomänge! See suvi möödus “Sons Of Anarchy” tähe all ning sügis jätkub sarjade “Breaking Bad” ja “The Walking Dead” uute osade ootuses. “The Walking Dead” on tehtud koomiksi põhjal, mis on isegi haaravam ja piireületavam kui sari. Videomängudest armastan endiselt rollimänge, nagu “Fallout” ja triloogia “Mass Effect”. Kõrvalt jälgin ka oma elu- ja bändikaaslase kiindumust uude zombimängu “DayZ”.

Söök

Minu viimase aja lemmik on selline kiire ja hõrk kaste: sega 4 supilusikatäit oliiviõli 2 supilusikatäie sojakastmega, lisa paar purustatud küüslauguküünt ja sega korralikult läbi. Serveeri näiteks värskelt keedetud pastaga. Taevalik! Ja värske küüslauk on sügisel tervisele lausa hädavajalik.

Julgus

Olen mõelnud, kui oluline iseloomujoon on julgus. Julgus võtta ette sulle olulisi projekte, töötada oma unistuste nimel ning julgus elada täpselt sellist elu, mis sind õnnelikuks teeb.