Piiratud koguses on plaat pärisplaadina müügil, piiramatus koguses aga allalaetav koduleheküljelt: http://www.shirubimusic.eu.

Shirubi esitleb plaati kontsertidega 13.10 klubis Rockstars Tallinnas, 21.10 Tartus klubis Rock’n’Roll, 28.10 Pärnus klubis IN, 3.11 Viljandis klubis Rubiin.

Muusika
Plaadipoe töö juures on üks tore asi see, et saame ise kuulata, mida tahame. Mõnikord leidub sortimendis ka neid plaate, mis endale väga meeldivad ja paraku hakkavad meeldima ka külastajatele. Kaks plaati, millest müümise hetkel on natuke kahju olnud — Brendan Perry “Ark” ja Fields Of The Nephilimi “Elizium”.

Televiisor
Nädalat pole võimalik lugeda kordaläinuks, kui “Midsomer Murders” on jäänud nägemata. Aeg-ajalt juhtub ikka, et laupäeva õhtu kulub pidudel sotsialiseerumiseks. Sari, mis kummitab pärast vaatamist veel mitu head päeva oma sisuga.

Film
Ja kummitama on jäänud ka selline film nagu “Hanna”. Vaatasin seda võib-olla kuu aega tagasi ja siiani on momente, mis tulevad pähe tagasi ja jäävad sinna ketrama. Kõige hullem kogu selle asja juures on see, et mulle üldse ei istunud see film ega selle tegelaskujud.

Mäng
Ootan juba pikalt ja ilmselt ootan veel kaua, et tekiks rohkem aega, et saaks ette võtta mängu “Fallout: New Vegas”. Kõrvalt vaadates tundus päris põnev koht, kuhu päris maailmast eemale põgeneda. Sellele eelneva osa olen ka korra püüdnud ette võtta, aga ikka juhtub, et kõige põnevamal momendil ütleb arvuti üles…