Arhitektuur
Tartu Tervishoiu Kõrgkool on kui Nooruse tänava vanade punasest tellisest tornühikate imelapsest järglane, erinedes mornidest tornidest totaalselt, ent olles selgelt sama pere poeg. Ja andes ühikatele ka täiesti uue hingamise. Nagu vanainimestele sündinud laps seda ikka teeb. Nii uhket ja kena koolimaja pole ma ammu näinud, seest keeruline ja mitmetahuline nagu inimorganism ise! Mina küll ei suudaks seal midagi õppida, vahiks niisama ringi ja mudiks betoonseinu.

Teater
Käisin Kanuti Gildi Iraani lavastaja Homayun Ghanizadehi Eugène Ionesco ainetel voolitud “Kuningas sureb” esietendusel, kus näitlejast autoajakirjanik ja Top Gear Eesti reporter Raivo E. Tamm muigamapanevalt meeldejääva rolli teeb. Kui lapsena neid “Europeia” sarjas ilmunud Ionesco lugusid lugesin, vandusin alati kurja, et need nii lühikesed olid. Absurd on kahtlemata minu lemmik ja selles võtmes käitudes väsitan alati oma lähedasi.

Elamus
YouTube’ist olen püstijalakomöödiaid tüdimuseni välja pigistanud, ent ühelegi elusesinemisele polnud jõudnud, kuni käisin Komeediklubis Von Krahli baaris. See oli vägev! Ei mingit junni tagumikust välja pingutamist ega piinlikkust. Naljad paiskusid lavalt vahetult ja usutavalt. Kartsin väga, et päris püstijalakomöödiaid siia ei tooda, aga eksisin. Nüüd kahetsen, et magasin nii lollilt maha Dylan Morani (see “Black Booksi” mees) esinemise piletimüügi. Vahin 11. aprilli õhtul Moranit YouTube’ist.

Sari
Olin seni suur sarjade vaatamise vastane. Miks mitte vaadata filmi ja miks venitada tegevus vägisi kümnete osade peale laiali? Aga “Breaking Bad” on lihtsalt nii hea, et pea hakkab valutama, kui seda vähemalt kahe osa ulatuses igal õhtul ei vaata. Täielik sõltuvus, mida soovitan soojalt.