Kuulsin, et kavatsed ­vinüülplaadi välja anda. Miks? Öeldakse ju, et kui tahad, et su muusika kellenigi ei jõuaks, siis tee vinüül!

Head tuttavad andsid mulle nõu anda uuesti välja plaat „Siirius“ (2003). Hea mõte, kuid seekord otsustasin teha vinüülplaadi, LP. Uue kujunduse tellisin Margus ­TõnnoviltLauri Liivak tegi vinüüli masteri ja plaat läks juba pressimisele.

Mõnikord näed, et plaadid või laulud on ajale jalgu jäänud, aga „Siiriuse“ puhul vähemalt mina seda ei adu. Ka minu viimase CD „Tundmatu Mägi“ peal, mis on kogumik minu tundmatutest lugudest (hakkab nende sõnade peale naerma), on „Siiriuselt“ võetud laulud. Kui veel „Tundmatu Mägi“ CDst rääkida, siis võiks öelda, et sellel esinev ansambel 777 on paljude jaoks kindlasti üllatus. Ja sellepärast sai plaadile ka kaks laulu sellelt bändilt.

Sa elad ja tegutsed nüüd Tartu kandis.

Elan tegelikult Peedul ja vaikust seal jätkub. Rong sõidab aeg-ajalt mööda, aga muidu on vapustav koht. Hea on ringi liikuda, ja mets on lähedal. Kuid ausalt öelda, ega neid jalutamisi nii tihti ka ei ole – laiskus!