Elisabeth: “Kolisin sinna kolme aasta eest. Õppisin moodi ja läksin tööle ühe fotograafi juurde, kes palus mul aeg-ajalt stilistikat teha. Nendest aegadest on järel blogi www.bkkstory.blogspot.com. Hiljuti avastasin vanast arvutist terve hulga kunagi ammu-ammu kogutud moepilte, mis tol hetkel vaimustust tekitasid, nii et eks see huvi oli juba palju varem olemas.”

Vaikselt tekkis järjest rohkem fotosid, mille väljanägemises Elisabethi käsi mängus, ja Eestisse tagasi tulles jätkas ta samas vaimus. Ta võrdleb stilisti tööd kelneri omaga: “Kui disainer on kokk, kes valib roa jaoks toorained ja töötleb neid, keedab või friteerib, siis stilist on ettekandja, kes võtab selle maitsva toidu ja serveerib selle kliendile, soovitades juurde sobivat veini, magustoitu ja kõike muud. Tema teab, mis on hea!”

Väljastpoolt tulijana vaatleb ta Eesti moodi värske pilguga. “Siin on võrdlemisi kitsas ring inimesi, kes moega tõsiselt tegelevad ja sellega elatist teenivad. Oma tööd teevad nad kirega, näidates üles sellist pühendumust, mida näeb muudes valdkondades harva. Sellises mõnusas “kogukondlikus” moeskenes on ääretult hea oma tööd teha.”

Lisaks vanadele tegijatele tõstab Aare esile uut põlvkonda: “Kas või moeblogi pidades annad ju oma panuse!”

Osava moekomponentide sobitamise kõrval peab stilist, mõistagi, katkematult uute trendidega kursis olema. “Igal stilistil on oma käekiri. Mina vaatan inspiratsiooni ammutamiseks väljapoole, ideid võib tulla ka arhitektuurist ja loodusest.”

Fantaasiaprojektina tahaks Elisabeth teha koostööd 1990ndate “suuremad kui elu” supermodellidega, nagu näiteks Claudia Schifferi või Cindy Crawfordiga. “Nad on omal alal nii kaua tipus püsinud ja neilt oleks palju kasulikku õppida.”

Väga oluliseks peab Elisabeth enda kursis hoidmist mujal maailmas toimuvaga ja nopib laia ilma pealt kokku töid, mis teda enim vaimustavad ja innustavad, aadressile www.charlielikes.tumblr.com. “Seal on koos võõrad projektid, mis mulle korda lähevad. Enda tehtud töid salvestan blogisse www.charliemixtape.tumblr.com. Viimane rõõmustab ilumeelt värske ja eripärase lähenemisega, demonstreerides, et stilistika ei pea ilmtingimata seisnema brändirõivaste kokkukuhjamises, vaid võib toimida huvipakkuva tarbekunsti liigina.Elisabeth Aare (26)

Amet: stilist.

Senine suurim saavutus: koostöö Eesti parimate fotograafidega.

2012 eesmärk: seotud moe ja modellindusega.