Inimeste ja jumalate suhted ei ole kõige paremas seisus ja seda ära kasutades haub allmaailma valitseja Hades (Ralph Fiennes) plaani, kuidas hävitada Zeus (Liam Neeson). Argose elanikud seatakse valiku ette. Nad peavad hiigelmerekoletisele ohverdama oma armastatud printsessi Andromeda (Alexa Davalos) või koll hävitab riigi. Zeusi sohipoeg Perseus (Sam Worthington) aga ihkab Hadest hävitada ja ta asub igavese nooruse needust kandva Io (Gemma Arterton) ja sõdalasterühmaga teele, et tappa merekoletis.

Uustöötluse eriefektid näevad vinged välja. Kuid võib julgelt väita, et naeruväärsuseni kohmakate eriefektidega vanal filmil oli tunduvalt rohkem hinge. Mütoloogias ja vanas filmis oli Andromeda Perseuse armastatu. See andis Perseuse võitlusele emotsionaalse laengu, sest kaalul oli kallima elu. Siin on aga tekitatud romantikaliin Perseuse ja Io (kes on laenatud ühest teisest legendist) vahele ja seda on tehtud tuimalt ja põgusalt.

Selle loo Perseus tundub olevat oma sisemisest kangelasest nii sisse võetud, et tal säravad silmad hiigelkoletist mõõgaga torkides palju rohkem kui ükskõik missuguse iluduse seltskonnas viibides.