Järgnevatel vaatamistel küsitakse teie telefoninumbrit vaatamisõiguse tuvastamiseks. Probleemide ja küsimuste korral kirjutage e-posti aadressil support@videolevels.com.


Tempokas film annab vaatajale autentse ja värvika pildi tehnoloogiafirma tegemise võlust ja valust, usaldamisest ja unistamisest, hullusest ja hulljulgusest... inspiratsiooniks mõistagi kõik maailma Steve Jobsid, Bill Gatesid, Mark Zuckerbergid ja Elon Muskid. Filmi autoriks ja lavastajaks on aga meie oma Rain Rannu – tehnoloogia-ettevõtja, kelle sõnul meeldib talle teha filme maailmadest, mida ise hästi tunneb. Režissöör usub, et uus film on huvitav ja õpetlik nii tehnoloogia valdkonna inimestele kui laiemale vaatajaskonnale. Ja tundub, et ta ei eksinud.

Nii kirjutasid "Ükssarviku kohta Ekspressi kultuurilisa Areen, Eesti Päevaleht ja Delfi Kinoveeb.

Tuntud inimesed on filmi kohta öelnud:

Kristjan Lepik, Topia tootejuht, investor

„Ükssarvik on film, mida iga edumeelselt mōtlev eestimaalane lihtsalt peab nägema. Vaimukas, tempokas ja ōpetlik, kōik on siin olemas.”

Marko Mihkelson, Riikikogu väliskomisjoni aseesimees

„Ükssarvik on ülihea! Nii head huumorit Eesti filmilt poleks julgenud oodatagi ja kõik stereotüübid ja allhoovused olid väga hästi välja mängitud. Teemakaugele kindlasti ka väga hea sissejuhatus valdkonda. Startupimaastikul saab uueks "Kevadeks," mida iga aasta uuesti vaadata.“

Madis Müür, Rahaasjad.ee asutaja, investor

„Ükssarvik on minu arust super: iga ettevõtja - noor või vana - leiab filmist lõputult äratundmishetki eufoorilistest tõusudest ja depressiivsetest krahhidest millegi uue ehitamisel; tehnoloogid, Ränioru pendel-mugavuspagulased jm startupi-inimesed saavad oma väikesed siseringi-naljad kätte, aga kõik see on kokku üks positiivne, tempokas ja lõbus Eesti film kõige paremas mõttes. Visuaalselt nauditav ja hea muusikaga ka. Mine vaata ja võta kolleegid, sõbrad, lapsed või (vana)vanemad kaasa. Eriti sellised, kes neid veidraid idufirmasid kaugemalt võõristanud on seni. Mõni lugu, mis tundub filmilikult üle võlli väärib ka päriselt lahti rääkimist -- olgu need siis näited, kuidas meie vapraid naissoost-asutajaid koheldud on, või mida mõni ameerika investor eesti firmadest teab või arvab.“

Sten Tamkivi, Skype, Topia, Teleport, investor

„Väga fun! Soovitan kõigile, kes soovivad mõista tehnoloogiaettevõtluse võlu ja valu.“