Von Krahl 2.0 jätkab 1.0 alustatut – ei ühtegi liigset sõna, ei ainsatki ebaolulist küsimust. Sügisestele esietendustele pakuvad lisa PostUganda-tšikid Riina Maidre (pildil) ja Maike Lond. Nende kontsert-etenduse nimi “Rosalind Mexico” räägib iseenese eest ja kaunil naisehäälel. Mart Koldits valmistab ette psy-trance-poetry-night’i, mis toimub novembri lõpul. Saab psühhedeeliat ja kehavälist luulekogemust.

Märtsis esietendub originaalsete dokumentaal- ja lühifilmidega silma paistnud Marianne Kõrver-Tüüri debüütlavastus teatris. Selleks on ajatu klassika Gustave Flaubert’i romaani põhjal ning see kannab pihtimuslikku pealkirja “Madame Bovary – C’est moi!”. Osaleb peaaegu kogu Von Krahl 1.0 – Mari Abel, Tiina Tauraite, Liina Vahtrik, Taavi Eelmaa ja Erki Laur.

Aprilli lõpul alustab Von Krahl 2.0 koos Kanuti Gildi Saali, Kultuurikatla ja Rakvere Teatriga uut rahvusvahelist teatrifestivali – Tallinna Pidunädalad ehk POT. Juunis valmib Kultuuripealinn 2011 raames Peeter Jalaka rahvusülene eepiline teos. Lavastus liigub läbi kõigi suurte kangelaseeposte, alustades “Gilgamešist”, läbistades Homerose “Odüsseia” ja jõudes Sigismund Von Krahli tuntud kaasaegse eepilise muusikalini “Double Helix&Kvant Mechanix”.