Halastusseks

Halastusseksi pakkumine on uudislik ja väga vajalik sotsiaalne projekt, mis aitab muuta meie ühiskonda pehmemaks ja hoolivamaks. Olukorras, kus halastajaõed on enamasti välismaale tööle pagenud, on halastusseks hea alternatiivi, see ei nõua mingit eri­ettevalmistust ning on jõukohane igaühele.


Tihe nädalavahetus kontserdilavadel



Ühe nädalavahetuse sees esinevad Eestimaal põrandalused hip-hopparid Little Brother (reedel Tartus), spoken-word madaam Ursula Rucker (reedel Kumus) folk-souli legend Terry Callier (pildil; laupäeval Kumus), Rootsi klubijazzi duo Koop (reedel Rock Cafe’s) ja R’n’B superstaar Rihanna (pühapäeval suurhallis). Jaksu!


ALAS



Nüri kuldnõel



Meie seltskonna- ja trendikroonikud ei ütle ühtki halba sõna kodumaise moekunsti kohta. Sest ikka on keegi kellegi hea sõber, muidu vahva inimene või presidendiproua protežee.


Vatikan uuendas surmapattude nimekirja


Vatikan lisas seitsmele surmapatule seitse tänapäevast pattu: bioeetilised rikkumised nagu sündivuse kontrollimine, narkootikumide tarbimine, keskkonna saastamine, varalise kihistumise suurendamine ja igasugused “moraalsest vaatevinklist” kahtlased geeniuuringud. Pihile ja pattu kahetsema, kapitalistid!