Pruukis Areeni toimetajal vaid teha ettepanek ehitada pronkssõduri endisele asukohale tsirkus, kui Moskva produktsioonifirma Naši saatiski sinna ilma eraldusmärkideta sõdurimundris tola. Kahjuks pidi politsei toreda klouni minema viima, sest tsirkuse praeguses ehitusjärgus pole tema vaatamise eest võimalik piletiraha küsida.


Neeme Järvi juubelikontsert

Maestro näitas, kuidas õieti ja piinlikkustundeta juubeldada – superesinejad, superkava, super­publik kuulusid enesestmõistetavalt asja juurde :) Ja orkester kõlas nagu parimail päevil!



Eesti otsib LIIGA ILUSAT superstaari

Miks võitis Serbia Eurovisiooni lauluvõistluse? Loomulikult sellepärast, et nende solist nägi välja vähemalt sama kole kui eelmise aasta võitja Lordi. Kui nüüd vaadata võrdluseks saate “Eesti otsib superstaari” pisikesi lakutud Kristjan Kasearusid ja Eda-Ineseid, siis on selge, et vähemalt järgneva kümne aasta jooksul jääb Eestile kättesaamatuks mitte ainult lauluvõistluse võit, vaid ka poolfinaalist edasipääs.


Surmasõitjad kautsjoni vastu vabaduses


Juristid, mis loogika järgi on kiiruseületamine vaid väärtegu ega vääri vangipanemist, kui surmasõitja tapab kolm inimest?! Kas Mikk Seger jääbki vabadusse?