TULBIMERI KIRNA MÕISAS Kirna mõisapargis on korraga õide puhkemas üle 60 tulbisordi. Lilleookeanis Järvamaal kiigub üle tuhande värvilise õie. Kui uudistama ja imetlema lähete, palun käituge loodusega ikka delikaatselt, eks.

JAAN ARU LOGELEMISE RAAMAT Lugege, unustage hetkeks kõik laviinina peale vajuvad ilmamured ja tundke elust ning oma töötavast ajust rõõmu.

AHVIRÕUGED Ei ole naljakas, maailm, ei ole!

TÄID, NÄLKJAD JA TEISED Vaevu jõuavad ilmad hakata soojemaks minema, kui kohal on aiapidajate õudusunenägu, peaosas võõrnälkjad ja teised aiakollid. Nagu ahvirõugetest veel vähe oleks...

NÄDALA SÕNA: INFORAHUSTID

Vene kõrge eruohvitseri Mihhail Hodarjonoki väljend väära info kohta, mida mõnel pool levitatakse ja mille kohaselt on Ukraina väed moraalselt või psühholoogiliselt lagunenud. Ühes Vene telesaates hoiatas Hodarjonok inimesi „inforahustite“ võtmise eest, sest tegelikult on Ukraina väed tugevad ja Euroopa abiga läheb olukord ainult hullemaks.

Vaata ka infosõda, infooperatsioon, Xanax, „Sõda ja erioperatsioon“, „1984“, ärevushäire, sõjakevad, infosõdalane, infodieet, Infortar, inf, infantiilne, head uudised, halvad uudised, Uued Uudised, diasepaam, melissitee, Inga Raitar.