"Meil on küll reeglid, kuid tavaliselt  ei ole võitlustel mingeid piiranguid," räägib Aleksei kaklusklubi siseelust. "Olen näinud katkiseid nina- ja lõualuid ning roideid,  kahjustatud käsi ja randmeid. Iga löök tähendab valu, kuid minu meelest on mehele oluline oma väärtust kaklusega tõestada."

Professionaalse maadleja Vladimir Turtšinski sõnul elavad aga valgekraed muinasjutumaailmas. "Ärimeeste ja kontoritööliste jaoks võib see olla mingisugune parralleeluniversum, kus nad saavad kogeda adrenaliinivoolu, millest neil muidu igapäevases elus puudu jääb. Usun, et filmid, nagu "Kaklusklubi", on  Venemaal analoogsete klubide tekkimisel palju kaasa aidanud."

Chuck Palahniuki samanimelisel romaanil põhinev film "Fight Club" ehk "Kaklusklubi" räägib üksluist elu elavast autokompanii töötajast (Edward Norton), kes satub kokku seebikaupmehe Tyler Durdeniga (Brad Pitt). Koos asutatakse niinimetatud kaklusklubi, mis saab kontoritöötajate ja teiste igavuse käes virelevate meeste seas kiiresti ülipopulaarseks paigaks, kus argipäeva pingeid maandada.

Moskva kaklusklubid tegutsevad vanades keldrites ja laohoonetes. Matš kestab seni, kuni üks kaklejatest lamab verise ja läbipekstuna põrandal.