- mida enam teha ei saa
Ainuke võimalus näha kunagist tüdrukutebändi Ave Luna, mis ei jõudnud kahjuks plaadinigi, Siouxsiega koos kontserti andma oleksid nad aga sobinud küll. Lisaks näeb väga noort Mercat (Merle Jääger, kui keegi lugejaist ei tea, kes on Merca), Trubetskyt ja iginoort Riho Baumanni.
otsi: 1988 Ave Luna eesti

- milles tahaks ise olla
Pia Fraus "Japanese ­Heart Software" - leebe oleku ja kulgemisega lugu kusagil Eestis, kus rohi on alati roheline ja taevas sinine.
otsi: japanese software

- mida autojuhtidele sõidu ajal ei soovitaks
Alumiinium sinu sädelev sõber "Augustiöö". Annab ainest ka mõistatamiseks: kus filmitud? Paralleel D. Lynchi kadunud kiirteega pole just aeglane tekkima. Klipp bändilt, mis klippidega ei tegelenud.
otsi: augustiöö sõber alumiinium

- mille tõttu oleksid valmis passist loobuma
Kuldne Trio "Laip on laip". Üks koledamaid ja maitsetumaid bände Eesti muusikas, kõigi labasuste isa. Klipp on selge igasuguse tuju rikkuja ja potentsi vähendaja. Palavik tõuseb ja suu kuivab. Eesti muusika surm.
otsi: laip muusika eesti

- mis toob meelde Rock Summeri
Mr Lawrence "Rain". Mihkel Raud nagu John Peel 1970ndatel. Ja 90ndate algus oli mäletatavasti ka see aeg, mil DJde legend Eestit väisas, külas käis ta aga hoopis Röövel Ööbikul ja vaatas Vanalinna majas Öäki kontserti.
otsi: rock Raud Rain

- pohmelli ravimiseks (kui kellelgi peaks sellist muret olema või keegi arvab, et klipi vaatamisega seda ravida saab)
Jaak Joala ja Sofia Rotaru "Lavanda". Lugu, millega ilustasid end nii Vikerviisid kui ka üleliiduline raadiovõrk. Suudlused läbi hägustunud telekaamera! Elu on elamiseks, lilledeks ja meenutusteks!
otsi: sofia jaak lavanda

- tähelepanu arendamiseks
Mess "Valged hommikud". Eesti oma Yes - Mess. Teadaolevalt ainuke klipp Nõukogude Liidu proge-rock'i maaletoojatelt. Leidub ka Messi duubelplaadil.
otsi: 1975 synthesizers Estonia

- lihtsalt imetluseks
Tiiu Varik "Ratsamees". Eesti estraadiajaloo üks kaunimaid ja omapäraseima häälega lauljaid esitamas põhjamaises lumises karguses läänemaist liivast kauboilaulukest.
otsi: Varik ratsamees meloodia
Els Himma "Must mees". Samast filmist "Meloodia 67", näide, kuivõrd nutikalt ja kokkuhoidlikult võib teha hea klipi.
otsi: Himma meloodia