Mis plaanid teil Eestis nüüd on?
Olen alustanud Eesti tundmaõppimist. Riik on väike, minu kodulinnas Karachis elab ühes elamukvartalis rohkem inimesi kui Eestis, kuid eestlased on sõbralikud ja kõik on teil online.

Eestlaste internetisõbralikkus on täiesti unikaalne! Singapur, Malaisia, Dubai – need on ka väga high tech, kuid Eesti on veel rohkem high tech ja online kui Singapur!

Millega siin raha teenida saab?
Eesti turg on väike, kuid miskipärast tahavad kõik koduturul tegutseda. Nii ei jõua te kusagile. Et globaalset äri teha, tuleb globaalselt mõelda. Eestil on suur IT-teenuste ekspordi potentsiaal.

Aga eestlastel on keelebarjäär. Ma esitlesin siin mõnekümnele inimesele inglise keeles oma ettevõtet ja heal juhul kaks neist said aru, mida ma rääkisin. Kui üritasin rääkida vene keeles, vastati mulle eesti keeles. Vene keelt te oskate, kuid ei taha rääkida. Aga inglise keelt te ei oska!

Kelle te Eestis oma äri edendama palkasite?
Miks peaks Eestist palkama ja maksma talle 2000 eurot kuus, kui leian Pakistanist inimese, kes küsib 200 eurot kuus? Mina teen bisnist väikeste kuludega. Kui teenin Eestis kas või ainult 5000 eurot, olen juba kasumis!

LinkedIni andmetel olete praegu seotud firmadega Super Technologies (didx.net) ja Muntwo (Muntwo.com), varem juhtinud või asutanud üle 20 ettevõtte IT ja telekomi alal. Kui suured on teie ärid?
Väikesed. Kõik koondub ühe firma alla, kus töötab 40–50 inimest.