Nõks, mille puhul loodetakse tänu inimeste vähesele teadlikkusele või näpuveale tekitada hoopis teistsuguse suunitlusega internetisaidile liiklust, on küllaltki levinud. Eestikeelse veebientüklopeedia ehk vikipeedia õige aadress on hoopis et.wikipedia.org, rahvusvahelise saidi aadress on www.wikipedia.org.

Eesti Interneti Sihtasutuse esindaja Maarja Kirtsi sõnul on antud juhul Sihtasutuse ülesanne tuvastada  registreerija isik, kelleks ongi eelnimetatud  A. Sivtsev. “Sivtsovi tegevusele hinnangu andmine on Domeenivaidluste komisjoni ja õiguskaitseorganite pädevuses, kes otsustavad domeeni eemaldamise. Menetlus on alustatud,” ütles Kirtsi.
Ta kinnitas, et Wikimedia Foundation Inc on AAA Patendibüroo.vahendusel sisse andnud vaidlustusavalduse.

Sihtasutuse kodulehelt saab lugeda, et Sivtsevi tegevust võib tõlgendada õigusvastasena: “Domeeninimede registreerimisel võib ette tulla olukordi, kus domeeninimesid üritatakse registreerida isikute poolt, kes ei pruugi olla vastava domeeni suhtes heauskselt õigustatud ehk toimub domeeninimede kaaperdamine. Sellise õigusvastase tegevuse takistamiseks on Eesti Interneti SA juurde moodustatud Domeenivaidluste Komisjon.”

Komisjon lähtub omakorda reglemendist, milles on kirjas, et domeeninime vaidlustus võidakse rahuldada juhul, kui

  • domeeninimi on identne või eksitavalt sarnane vaidlustaja omaga 
  • on registreeritud ilma, et registreerijal oleks olnud õigust või õigustatud huvi domeeninimele
  • domeeninimi oli registreeritud või on kasutusel pahauskselt

TÄIENDUS: Kirtsi sõnul on menetluse tulemusena üldsuse eksitamise vältimiseks domeeni wikipedia.ee toiminine täna õhtul peatatud, ja kui see veel maas ei ole, siis peatselt on.