“Toivo, võta silmaklapid peast — need edukad inimesed ongi õiged Eesti elu edasiviijad,” tegi seltskonnaajakirjanik mulle selgeks, sest Kroonika = 100% päriselu. Ta soovitas mul ajakirja staare rohkem tundma õppida, et mõistaksin suuremate otsuste tegelikke tagamaid. Ja oskaksin eristada olulist ebaolulisest.

Palun vabandust ajakirja Kroonika ees! Eesti vajab tõesti teie inspireerivaid kangelasi, kelle järgi joonduda ja kelle tegemistel õhinaga silma peal hoida. Aitäh, et olete just sel nädalal esitlenud üht edukat ja õnnelikku Eesti naist, keda meie õrnemale soole eeskujuks seada.

Milline on õige Eesti naine aastal 2012? Ta on aukartustäratava meestegaleriiga habras romantik, kes tunnistab, et hormoonide vastu ei saa. Hämmastavalt kiiresti ehk juba umbes 35–40aastaselt on ta jõudnud suure elutõeni, et meesterahvaga saab tuttav olla ka seksimata.

Tõeline Eesti naine on jumalanna, kellest sõltub kõik. Jumalannana naudib ta kiimaliste (NB: aga mitte põmmpeade!) meeste tähelepanu üle maailma. Kui parajasti kedagi kaissu võtta pole, seab sammud täiskasvanute “mänguasjapoodi” — sealt saab kõik tarviliku.

Tõelise “armastuse” märgiks ühega oma lugematutest eksarmukestest on ta lasknud oma paremale käele tätoveerida stiliseeritud skorpioni. Sest juhtumisi oli tema üle-üle-eelmine mees (kellega koos, püüdke nüüd seda ette kujutada, oli ta terve igaviku — viis aastat!) Skorpioni tähtkujust.

Ettenägeliku, aruka ja “suurt pilti” nägeva inimesena tegi ta hiljuti endale veel teisegi, kaitsva mantraga tätoveeringu. Ja naised, jätke meelde: kõik need asjad, mis te enda külge riputate või enda peale maalite — need annavadki teile tegelikult jõu!

Intelligentsi ja erudeeritust õhkub temast igal sammul. Seda väljendab eriti asjaolu, et 45aastaselt pole tal peret ega järeltulijaid. Tark inimene selliseid koormaid endale kaela ei võta. Selle asemel on hulgaliselt arukaid “sõpru” New Yorgi ja Pariisi ööklubides. Üdini positiivse inimesena leiab ta, et abielu võrdub surmaga.

Aga milline on üks tõeline Eesti mees? Aitäh, Kroonika, et oled siingi andnud selged tõekriteeriumid.

Näiteks hiljuti esitlesite tuntud endist telepüstolreporterit Andrest, kes ilmus ühele galale imeilusa tundmatu blondi kaaslannaga.

Saime teada, et “Andres on olnud tegus mees — tal on selja taga kolm abielu ja tal on kuus last!”. Tubli, Andres. Jääb loota, et tuleb neljas ja viieski!

Elagu Eesti — naiste- ja meestevahetuse maa! Jõudu püüdlemisel Euroopa viie kõige lõdvema püksikummi, kõige odavamate inimeste ja kõige katkisemate inimsuhetega riigi hulka.