Salakavala triki näiteks on sotsid, kes on täitnud Eesti linnade tänavad reklaamidega, kus on samale pildile pandud mitu meest korraga. Vaadates meeste klanitud olekut, meelaid pilke ning mõistagi ka parteilist kuuluvust, on selge, et tegemist on homodega, kes propageerivad homosuhteid õrnas eas teismeliste seas, varjates oma pedevärki poliitika viigilehega.

Vaadake näiteks seda plakatit, kus on Andres Anvelt koos Vadim Belobrovtseviga! Lisaks homoklassikale “vana mees ja noor poiss” nörritab kõiki õigeid eesti inimesi, et üks on eestlane ja teine on venelane. Lisaks homovärgile ka rassipuhtuse rikkumine! Topeltfui!

Kas tõesti on üksnes samasoolise inimesega samal pildil olek märk homopropagandast?

Reeglina jah. Pedevärgile viitavad ka aetud habe, korralikult soengus juuksed, värvilised riided ja muidu hoolitsetud välimus. Ka prillid, raamatud ja muu haritusele viitav on selge pedeviide. Kui aga kaks meest näevad välja, nagu nad oleksid viimased 20 aastat külapoe ees õlut libistanud, siis sellised tegelased on reeglina ausad heterod.

Milliseid homopropaganda märke võib veel linnaruumis silmata?

Suvisel ajal toimub tõeline pedede pidu ja pillerkaar ehitusplatsidel, kus mehed viskavad oma särgid seljast ja algab raju homopropaganda. Just homopropaganda vältimiseks on tööandjad ehitajatele andnud keha sündsalt katvad tunked ning juuksed siivsalt ära peitvad kiivrid.

Kahjuks on teadlikkus homopropaganda ohu ees ehitajate seas madal. Vaid vähesed nööbivad tunked ka palaval suvepäeval kõrini kinni, nagu moraalireeglid ette näevad.

Kas homopropaganda on probleemiks ka avalikus sektoris?

Jälgime üsna murelikult seda, mis toimub kaitseväes. Millegipärast võetakse sõjaväkke vaid mehi, võõrutades õrnas eas ajateenijaid loomulikest suhetest vastassooga.

Paraadide ajal toimuv jõu ja hea füüsilise vormi demonstreerimine on pedenduse klassika. I-le paneb täpi peale viimasel ajal metsalaagrites leviv komme ehitada saunasid, kus ajateenijad saavad igasuguse kontrollita pimedas alasti üksteise seltskonnas viibida. On lausa vastik mõelda, mis seal toimuda võib.

Kas tõesti on ka saun homopropagandistide töövahend?

Muidugi! Naistega segasauna pidamise kaunis komme on kadumas, asemele on tulnud saunad, kus mehed ja naised on eraldi. See on homopropaganda üks suurimaid praktilisi võite viimasel ajal, samasugune märk Lääne tsivilisatsiooni allakäigust nagu elektriautod või ussimängu kadumine mobiiltelefonidest.

Paljud eesti mehed käivad ju teiste meestega koos saunas! Ma käin ka.

Pede! Pede! Pede! Pede!