Järgmised teated Mai Kaareperest puudutasid Sõnumilehe müüki, mis viis Rein Kaarepere asutatud sõltumatu mainega lehe ühinemisele Õhtulehega ja sisulisele hävingule. Ajakirjandust ei sallivat Mai Kaarepere just tänu Sõnumilehe aegadele.

Mai Kaarepere tegutseb praegu eksabikaasa asutatud investeerimisfirma AS Krenno tegevjuhina ning kasvatab uue noore elukaaslase, tootedisainer Argo Vöörmanniga kaheaastast tütart Norat.

Mai Kaarepere varanduse põhiosa moodustab osalus Hansapangas. Ta on ka Hannes Tamjärve asutatud Rocca al Mare kooli üks 16 asutajaliikmest ja aktsionär.

Naine elab Nõmmel Männimetsa põiktänava villas ja tal on talu Virumaal, mida tunnistajad nimetavad pigem latifundiumiks. Iga aasta augustis korraldab Mai Kaarepere jõekäärus laiuvas Virumaa talus Reinu mälestuseks muusikapäevi, kuhu on kutsutud Eesti ärieliit ja sõbrad.

Heino Elleri muusikakooli haridusega Mai Kaarepere sõpruskonda kuuluvad Rocca al Mare kooli omanikering, tema head sõbrannad on Hannes Tamjärve kunagine elukaaaslane Pille Pihlamägi ja hansapankur Tiina Mõis. Seltskonnavestlustest on olnud kuulda, et Rein Kaarepere varjust vabanemine on olnud Mai Kaareperele sama raske kui Pille Pihlamäele Hannes Tamjärve eksi imagost lahtisaamine. Mai Kaarepere uus elukaaslane kuulub põlvkonda, keda Eesti vanemate tegijate maine ei sega. Pikalokiline blond noormees võitis rikka lese südame Virumaa talu sisustades. Võrreldes legendaarse Reinuga on Argo hoopis teisest ooperist, mistõttu teda ei häirivat ka rikka lese meheks olemise taak.

Energiline Mai Kaarepere on tänu headele nõuandjatele ärielus pinnale jäänud. Pole kahtlustki, et oma elu kõige suurema investeeringu tegi tänane miljonär 1995. aastal Tartu-Tallinna maanteel Mäo ristil, kui punapäise hääletaja Mai korjas peale pangadirektor Reinu Mercedes.