REKLAAMIKLUBI on rubriik, kus tutvustame uusi reklaame vaadates tekkivaid mõtteid.

Autofirma tõdeb, et vahel soovivat ka minu auto veidi puhata, jõudu koguda ning hea välja näha ning nagu ennastki, võivat ka auto usaldada keha ja vaimu turgutamiseks spaa hoolde. Lubavad, et nende hooldusest elik autospaast väljuv auto tundvat end nagu tehasest väljunu. Sõnastatuna: "Autospaa 1. käsk: Tee oma autole seda, mida tahad, et Sulle tehtaks."

Pildi peal on napis verevas rõivas blondiin vahuse habemajamisnoa, rätiku ja vahutordikuga. Teine teenindav sire blondiin ootab ukse taga.

Pean tunnistama, et autode hinge- ja tundemaailmast ei tea ma midagi. Seega, mida minu neljarattaline tundma peaks, jääb ilmselt autopsühholoogide arvata. Aga selles olen ma nüüd küll kindel, et ma kohe mitte ei vaja blondiini terariistaga. Vähemalt seniks, kuni ma pole habemega naine. Võib-olla on fotol reklaamitud hoopis ekstraklassi autosalongi käsihooldust liigse karvakasvu all kannatavatele sõidukitele. Mine tea neid peenemaid masinaid. On neil hingeelu, võib-olla on ka karvakasvuprobleemid.

Aga mida ma öelda tahtsin, armsad meesšovinistid, on see, et kuigi araabia maades ei lubata naist autorooli, sõidavad meie maal autodega nii mehed kui ka naised. Isegi ilma habemeta naised, kellele võiks ka mõnikord mõne reklaami suunata. Ikkagi turuosa.