Galeriiks transformeerunud Laste Maailma kauplus meelitab külastajaid juba pikemat aega väljapanekutega Eesti disainist. Seekordsel näitusel esitavad Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini ja sisearhitektuuri lõpetajad oma visioone tänapäeva büroodisainist.
Eksponeeritud tooted tunduvad esmapilgul sobilikud klubikeskkonda, sedavõrd tuntav on nende orienteeritus vabale ja põgusale suhtlemisele. Disainerid ei varjagi, et impulsse on saadud kohviku või klubi kontekstist. Nendes paikades võetakse einet, valmistutakse eesseisvaks koosolekuks või presentatsiooniks. Tihtipeale osutuvad aga mõnes mitteformaalses õhkkonnas asetleidvad kohtumised tunduvalt produktiivsemateks kui bürooseinte vahele jäävad. Sellest mõttest lähtuvalt on loodud kerget ja väikeste mõõtmetega büroomööblit, mis on ruumis lihtsalt ümberkombineeritav.

Suhtlemisele on  orienteeritud Triin Kuusleri büroolaud Duett-Duell, luues üheaegselt võimalusi nii intiimseks dialoogiks,  kui teineteisele selja pööramiseks. Küllaltki väike lauapind on aga täiesti piisav lap-topi mahutamiseks või paberite allkirjastamiseks. Rohkem suitsunurka sobilik on Veiko Liisi lihtsat nime kandev Pukk, mille istmeosa prototüübiks võiks pidada kehalise tunnist tuntud hobust. Tegelikult on tegu mugava istumisalusega, mis tundus iseäranis populaarne olevat galerii töötajate seas. Pukk pakub ka võimalust kaksiraksi istumiseks või lihtsalt toetamiseks, toimides suurepärase nõjatumispinnana neile, kes armastavad töölauadade äärtel istuda.
Apetiitse tootena mõjub  visandilaud Idea. Seisukõrgusel asetseva laua plaadile on asetatud ärarebitavate lehtedega plokk, andes hea võimaluse ajurünnakuks või mõtete visualiseerimiseks paberil, asju  puust ja punaseks ette tehes. Antud näituse kontekstis hakkas visandiplokk toimima külalisteraamatuna. Lõbusalt torkab silma  visandilaua all leiduv tasku, millele funktsiooni leidmine sõltub firmast - kas kasutute ideede prügikast, oluliste projektide või lihtsalt kirjatarvete hoidja.
Noorte disainerite tooteid vaadates on selge, et büroomööbel liigub elavuse suunas.

Vabamat õhkkonda loov mööbel on reeglina  kergesti liigutatav, toetades büroo ümbermängimist mõne minutiga presentatsiooniks, loenguruumiks, koosolekusaaliks või tavaliseks tööruumiks. Mobiilse büroo ideoloogiaga ei sobi muidugi mõista kokku massiivne ja kohmakas riidekapp, millele Triin Kuusler pakub vaimuka alternatiivi ratastel  sirm-riidekapi  X-Ray näol. 
Oma läbitöötatusega hakkas silma  Marko Uibo põrandavalgusti Lumo-lamp, mis mõjub küll visuaalselt kergena, kuid pinget tekitav on illusioon, nagu juhiks puit elektrit. Bürookeskkonnas toimiks Lumo  pilkupüüdva sisekujunduselemendina ka juhul, kui lamp ei tööta.
Käesoleva väljapaneku põhjal võib järeldada, et oleme jõudnud situatsiooni, kus analoogse disainiga toode võib jõuda nii klubisse kui büroosse. Esitletud mööbli  sihtgrupiks oleksid eelkõige interaktiivsed firmad või pinda optimaalselt kasutada soovivad bürood. Tõenäoliselt paljude ametite puhul, nagu näiteks kohtunikud, notarid jne säilub siiski klassikaline bürootüüp.