Porgandid ja PER
Et pealinnas tekib uusi söögipaiku nagu seeni pärast vihma, muutub üha olulisemaks see, kuidas end nähtavaks teha. Ilusast sisekujundusest ja vahemere-fusioonist enam ei piisa – tuleb mängida end atraktiivseks ja apetiitseks. Kaubamaja küljes asuv väike kohvik Mmuah ei tuku käed rüpes – juba kolmandat korda toimus üritus sarjast "Väikesed naudingud… mmuah". Mis lahtiseletatult tähendab intrigeerivaid staare köögis: midagi kõhule ja midagi silmale. Seekordseteks tähtedeks olid porgand, vahuvein, Beatrice ja Simona. Kõigepealt tegi Mmuah’i peakokk (ja päris ladus show-mees muide) Heimar Kuuskler üht hetke trendiroogadest – porgandi-juustupüreesuppi, seekord siis serveerituna maheda rabarberi-sibula marmelaadiga. Teiseks käiguks meisterdas imeilus (no tõesti!) Beatrice tähtaniisi ja sidrunheina leemes aurutatud võikala ning kartuliputru. Maitses puhas (võikala!) ja kodune (kartulipuder!). Porgandist nõndapalju, et see andis pehmeoranži värvi kastmele. Kolmandaks käiguks oli Beatrice’i kaunis tütar Simona küpsetanud varahommikust saati porgandi-šokolaadi-apelsini-banaani-pähkli kooke. Ning õhtu punktiks said vastupandamatud trühvlid (eriti porgandi - valge šokolaadi omad). Seda kõike saatmas porgandimahla-vahuveini kokteilid ja jäine õunasiider. Et ürituse põhiline PR oli käinud interneti naisteajakirja (ehk internetinaiste ajakirja) Femme.ee kaudu, siis oli kohvik viimse kohani täis noori moekaid tüdrukuid, kes lihtsalt mõnusalt päeva õhtusse veeretasid. Mis tõestas veenvalt kokakunsti populaarsust meelelahutajana.