Sel nädalal läks võttesse ka Kuukulguri toodetav must rock-komöödia „Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta”. Andres Maimiku ja Rain Tolgi lavastatava filmi eelarve on 7,5 miljonit krooni. Vanu rockipeere, kes keelduvad kiiktoolides nurgas tiksumast, vaid tahavad iga hinna eest uuesti läbi lüüa, kehastavad Guido Kangur (pildil tema tätoveeritud selg) ja Roman Baskin. Kaasa teevad veel Ene Järvis, Jüri Vlassov, Harri Kõrvits, Enn Klooren jt. Kõrvalrollides näeme (nagu ka tiimi eelmises filmis, „Jan Uuspõld läheb Tartusse”) näeme kõikvõimalikke avaliku elu tegelasi Tanel Padarist Anu Saagimini. Film esilinastub märtsis 2011.

Rainer Sarneti ("Kuhu põgenevad hinged") uus filmiprojekt “Idioot”, 8,8 miljonilise eelarvega kammerlik draama, läheb samuti sel suvel võtteses. Näitlejatest teevad kaasa Tambet Tuisk, Risto Kübar, Taavi Eelmaa jpt. Nagu Sarnet on öelnud, on Dostojevski teosest alles jäänud essentsiaalne - lugu naiivsest inimesest, kelle vahetu käitumine tekitab inimestes moraalset rahutust, raevu ja häbi oma väiksusest, ning igatsusest headuse järele. Tootjaks Homeless Bob Production („Püha Tõnu kiusamine”) ja produtsendiks Katrin Kissa.

Andres Puustusmaa plaanib samuti juba pikemat aega võttesse minna kriminaalse draamaga tänapäeva Eestist. „Rotilõksus” mängivad peaosi Mait Malmsten, Ilja Nartov, , Natalja Murina-Puustusmaa ja vene noor meedia- ja filmistaar Ivan Urgant Peterburist. Film on plaanitud Vene-Eesti koostööna.

Sügisel peaksid kirjade järgi esilinastuma Mart Kivastiku “Üks mu sõber” ja Sulev Keeduse „Kirjad Inglile”.