Korobeinik paigutas CuteFundi 1,5 miljonit krooni isiklikku raha ning taotleb fondivalitseja luba, et võõrast raha kaasata. Raha ringleb USA aktsiaturul ning portfelli eest kannab suuresti hoolt mehe enda loodud arvutiprogramm.

Samas on CuteFundiga liitunud juba ligi 800 asjahuvilist ning Korobeinik on sinna kaasanud prognoosid paarisajalt Wall Streeti analüütikult – nad kõik paigutuvad pingeritta vastavalt sellele, kas nende prognoosid on osutunud õigeks või valeks. Suvaline mees metsast võib oma ettenägelikkust aktsiate liikumise suhtes võrrelda kogenud ja õppinud börsihaidega. Tulvevikus peaks asjahuvilistest saama investorid ja nad hakkavad pingerea põhjal juba reaalselt portfelli mõjutama.  

CuteFund on Korobeiniku sõnul hea interaktiivne alternatiiv neile, kes ei viitsi või ei saa börsil aktsiatega kaubelda või pole  rahul pankade või teiste varahaldusfirmade pakutuga.  „Tavapäraselt otsustab meie raha üle fondi nõukogu või keegi fondihaldur, üks inimene. CuteFundis teeb need otsused „rahvatarkus“. See on palju huvitavam kui lihtsalt raha kusagil pensionifondis hoida,“ räägib Korobeinik.