Edgar Savisaar ja Erki Savisaar

Tugevale isa ja poja seostele viidati juba Keskerakonna valimisreklaamis, mida meile postkasti poetati. Koos poseerivad isa ja poeg, ka andsid nad mõlemad välja tikutopsid, mida kaunistasid nende pildid. Kui oma elu suurima häältesaagi saanud Edgar Savisaar tutvustamist ei vaja, siis tema poeg Erki Savisaar on olnud avalikkuse eest oma seisukohtade tutvustamisel tagasihoidlikum. Ka Keskerakonna reklaambrošüüris on välja toodud, et Erki Savisaarele proovibnõu ja jõuga abiks olla tema, Edgar Savisaar.

Mida Erki Savisaar oma valijatele lubas? Vaata lubaduste postkaardilt!
Valimis reklaam 2015

Valimis reklaam 2015


Rein Ratas ja Jüri Ratas

Ka Jüri Ratas ning tema isa Rein Ratas rõhusid isa-poja lähedastele suhetele, postitades Keskerakonna reklaamlehtedel just pildimatrejali, mis neid näitas hubastest vabaajategevustes. Kampsunid ja harmoneerivad sallid kaelas, poseerivad ja nad piltnikule metslooma söödarõugu juures.
Valimis reklaam 2015
Valimis reklaam 2015


Mart Helme ja Martin Helme

Isa ja poeg Martin Helme on esile tõusnud just käesolevate valimistega: ka kolmas Helmete perekonna liige, Mart Helme abikaasa Helle-Moonika Helme oli valimistulemuste laekumise järel üks esimesi nn joone all - kohal 103.
Mart Helme ja Martin Helme

Nad on konservatiivid ja ei armasta kooseluseadust. Mida nad tahavad Eestis muuta, laseme neil aga endal rääkida, sest mõlemad käisid ka Delfi TV projektis "Vaba mikrofon".

Martin Helme:

Mart Helme:

Aadu Must ja Kadri Simson
Väga legendaarne poliitperekond on aga Aadu Must ja tema tütar Kadri Simson.
AADU MUST, KADRI SIMSON
Koos on nad läbi aastate Keskerakonnas oma nägemust ellu viinud, seistes alati Keskerakonna juhule Edgar Savisaarele väga lähedal.
Hundisilma jaanituli 2013

Heimar Lenk ja Marika Tuus-Laul

Õde-venda Lenk ja Tuus-Laul on juba legendaarsed riigikogu liikmed ja eraldi tuvustamist ei vaja.
Keskerakond 21 aastat
Samuti on nad juba aastaid koos riigikogus olnud.
Riigikogu 20.06.2013

Valeri Korb ja Mihhail Korb

Valeri Korb on tegelikult juba ka legendaarne riigikogu liige, ta on olnud nii XI kui ka XII koosseisu liige. Koos poja Mihhailiga olid nad koos juba ka eelmises riigikogu kooseisus.
RIIGIKOGU ISTUNG

.
Mihhail Korb