Eestis tuleb taastada traditsioonilised peresuhted. Selle jaoks on vaja järgmist:

  • Naine ootab mehe saabumist uksel, kandes põlle ja soovi korral susse.
  • Mehele andumise kõrval peab naine tagama, et soe ja maitsev hommiku-, lõuna- ja õhtusöök oleks valmis niipea, kui mees seda soovib.
  • Lastega tegelemine on mehe õigus ja naise kohustus.
  • Naine räägib siis, kui mees soovib temaga lobiseda. Muul ajal teeb naine süüa või viib pudelid taaraautomaati.

Iga naise elus võib saabuda hetk, kus ta avastab, et ta on oma seadusliku abikaasa maha löönud ja nüüd vedeleb elutoa põrandal sada kilo surnud liha, pekki ja konte. Säärases olukorras on kasulik välja otsida alljärgnev õpetus.

Feministide vastus EKRE pereprogrammile ehk 5 kasulikku nõuannet, kuidas vabaneda oma abikaasa laibast

1. Tegutse otsustavalt, väldi paanikat!

Elutoa põrandal vedelev laip on probleem, mille lahendamist ei saa liiga pikalt edasi lükata. Teatud aeg pärast surma tuleb transporti segav koolnukangestus ja varem või hiljem läheb kunagine armastatu haisema ja laguneb väikesteks tükkideks.

2. Väldi kiusatust laip ­tükeldada!

Selle lontruse laiba tükeldamine võib pakkuda hingerõõmu ja väiksemaid tükke on parem transportida, aga ikka on soovitatav abikaasa jäänuste tükeldamist vältida. Surnukeha tükeldamine tekitab paratamatult palju verd. Ükskõik kui kõvaks küürimiskuningannaks sa end ka ei peaks, kohtueksperdid leiavad oma kemikaalidega vere ikka üles.

3. Võta sõbranna appi!

Miski ei tugevda sõprust parima sõbrannaga samamoodi kui ühine tegevus laiba hävitamisel. Sõbrannast on palju abi laiba tassimisel. Kui sõbranna lööb kõhklema, luba talle, et oled talle toeks siis, kui sõbranna poega on vaja päästa vägistamissüüdistusest või kui sõbranna tütar tuleb Ladina-Ameerikas narkoveoga vahele jäämise eest välja osta.

4. Kaeva sügav haud!

Madalast hauast kraabib iga koer ta välja. Kaeva korralik sügav haud. See võib tunduda kurnava ja ebanaiselikuna, aga tegelikult pole see raskem kui see bodypump, mille eest sa iga kuu palju raha välja käid.

5. Mine oma eluga edasi!

Et lõid oma mehe maha ja matsid metsa? Seda on juhtunud ka paremates peredes. Võta üks vein ja mine oma eluga edasi.