Brüsseli pakutavad pagulased on siinjuures hiilgavaks pääseteeks, sest sealt tulevad tugevad, terved mehed, kes on pikal ja raskel rännakul läbi raskuste tõestanud, et just nemad on kõige sitkemad ja väärt ellu jääma. Hanno, kuidas meil pagulaste vastuvõtu plaanid edenevad?

Hanno Pevkur: Hästi lähevad, oleme neile juba reserveerinud suurema hulga kortereid, hetkel käib neis remont ja valmistume nende vastuvõtuks. Eesti naised ei jõua pagulasi ära oodata, me saame juba kümnete kaupa päringuid, kus uuritakse, kas nende külla ka mõni pagulane tuleb.

Naised esitavad meile massiliselt tellimusi, mõnes linnas on rohkem moes eritrealased, teises süürlased. Paljud naised saadavad meile kirjadega oma pilte, sealjuures üsna palju on alastifotosid. Terved, tugevad blondid eesti naised paistavad olevat.

Paljud muretsevad, kas ikka kõigile naistele jätkub pagulasi, teised kinnitavad, et kui pagulased mingil põhjusel otsa lõppevad, on nad valmis pagulasega saadud last ka üksik­emana kasvatama. Hea meelega rahustaks neid, et pagulasi tuleb veel ja jätkub kõigile, aga aeg pole vist veel käes?

Urmas Reinsalu: Omalt poolt informeerin, et sallivusseaduse ettevalmistamine edeneb täie hooga. Sallimatute sõnavõttude eest karistatakse esimesel eksimusel rahatrahviga ja teise eksimuse korral saadetakse inimene töökolooniasse.

Meil on juba kokkulepe sõlmitud Pariisiga, nad on Prantsuse Guajaanas valmis vastu võtma igal aastal 5000 vangi. Nad kinnitavad, et nende tagasipöördumist pole meil põhjust karta.

Sallivusseaduse rikkumiseks hakkame lugema igasugust pagulaste, homode, Euroopa Liidu ja feministide kritiseerimist.

Samuti loeme viha õhutamiseks ja karistame selle seaduse järgi igasugust perekonna, kiriku, kaitseväe, kaitseliidu, meesterahvaste ja eestlaste silmatorkavat kiitmist avalikus ruumis.

Kristen Michal: Läbirääkimised hiinlastega edenevad hoogsalt. Hiinlased on Eesti maa ja metsade peale väga maiad. Nad kinnitavad, et neil on Hiinast võtta kogu vajalik tööjõud maa harimiseks ja metsa langetamiseks. Nad on nõus maksma ka korralikult makse, et me saaks pagulastele ja nende peredele korralikult sotsiaaltoetusi maksta.

Keit Pentus-Rosimannus: Ma paneks ka Hannole tellimuse sisse! Tahaks vähemalt kahemeetrist süsimusta pagulasmeest, kes oskaks autot juhtida.

Teen temast välisministeeriumi autojuhi, panen talle suure mütsi pähe ja läikivate nööpidega livree selga, nii uhket sohvrit kui mul poleks siis kellelgi kogu Tallinna linnas.

Taavi Rõivas: Kordan aga üle, et pagulastest rääkides tuleb rõhutada, et me peame olema euroopalikud, peame olema sallivad ja rõõmustama mitmekesisuse üle. Kui see ei aita, tuleb hirmutada Venemaaga.