Mõmmik hoiab käes südant, millele kirjutatud I love you. Ma armastan sind.

Mõne aja pärast aga kahetsete, et kingituse vastu võtsite, sest armastus tähendab kallima tähenduses maniakaalset jälitamist, nuhkimist ja pealtkuulamist.
Ühe viimaste aastate uskumatuma nuhkimisloo keskmes on Paldiski mees Aivo Sihvart.
Suure südame ja kuldsete kätega santehnik, MTÜ Jooksev Koer juht, on meedias pälvinud palavaid kiidusõnu.
Ta meisterdab vigastatud loomadele ratastoole ning on pälvis mullu Eesti loomakaitseseltsilt suisa aasta loomasõbra tiitli.
Eraelus on Sihvart aga tõeline maniakk, naisepeksja ja parandamatu nuhk.
Sihvart oli oma naisest juba lahku läinud, kuid jätkas tema käikude jälgimisega. Ühel hetkel avastas naine, et Sihvart teab liiga täpselt, millega ta kodus tegeleb.
Oktoobris 2013 oli neiul parasjagu teine noormees külas, kui armukade Sihvart hakkas internetivestluses tegema vihjeid, nagu teaks, kes tal külas on ja mida nad teevad.
"Ühel hetkel ütles Aivo, et nüüd algasid teil kõditamismängud ja me tõesti kõditasime teineteist," imestas neiu politseis.
Ühel hetkel naine avastas, et kaisukarus, mille Sihvart talle mõni päev tagasi andnud oli, on mingi kõva ese. Ta lõikas mänguasja lõhki ja avastas sealt nuhkimisseadme!
Mobiiltelefoni ekraanil, mis naise ja mehe magamistoasaladusi pealt kuulas, tiksus poolelioleva kõne 33. minut.
Kuu aega hiljem paigaldas mees isetehtud pealtkuulamisseadme ka naise autosse. Auto põhja alla paigaldatud seadmega sai kuulata, mida salongis räägiti.
Ka seekord jäi Sihvart haledalt vahele, aga ei lõpetanud kiusamist.
Paar päeva hiljem oli auto iluvõre taga juba uus seade, mis näitas Sihvartile reaalajas kätte, kus naine parasjagu asub.
Kui politseinikud naise kodus tõendeid otsimas käisid, leiti aknalaua alt veel üks seade, mis polnud veel tööle hakanud.
Parandamatuid luuremaniakke käis mullu Eesti kohtutest läbi teisigi.