Esialgu õitses äri üliedukalt. Soodsas asukohas marja- ja metsasaaduste müügiletid ahvatlesid populaarses piirkonnas liiklevaid ostjaid piisavalt, et kastid olid päeva lõpuks tühjaks ostetud. Eduka müügi varju jäi ettevõtte nahaalsus liikluse ärakasutamisel - küll seati kõnniteele üles liiklust häirivad müügiplakatid, siis pandi autotänavale kastid. Kuus väitis, et kastid pandi tänavale müüjate ja marjade kaitseks autode vastu, mis pritsisid neid.

LaMurrr ei piirdunud ainult liikluse takistamisega. Tihti võis tänaval näha riknenud haisvaid marju, mida müüdi kas tasuta või 1 euro eest. Kalamaja elanikud nägid LaMurrri müügilettide juures korduvalt politseid ja mupot.

Eile muutus segane olukord dramaatilisemaks. Kuus postitas Facebooki hommikul teate, kuidas pahatahtlik marjamaffia rüüstas ta ettevõtmist. "Olime sunnitud alistuma väga ebameeldivate ja maffiastiili kasutavate jõudude ees. Arnold Tokko, Priit Palgi, Ott Kiivikas, Tormi Tamm ja nii edasi. Nad sulgesid väravad, võtsid autovôtmed, suures summas raha, arvuti. Teades Arnold Tokko tihedaid sidemeid allmaailmaga, siis tema käitumismall on üldtuntud ja teada!", kisendas ärritunud Kuus.

YouTube'is Soome turul märatsemisega kuulsust kogunud Kuusi postitus sai sotsiaalmeedias laialdast vastukaja, kus kohalikud kritiseerisid LaMurrri müügipoliitikat ja liikluse isereguleerimist. Täna hommikul draama jätkus - keset autotänavat oli ümber visatud suur ämber marjadega.

LaMurrri lettide plakatid olid vulgaarsema kõnepruugiga, jällegi oli kohal politsei. Shvipsi omanik Priit Palk andis välja konkreetse avalduse: "Lubasime kaupmehel, heast südamest, müüa kohalikule rahvale maitsvat Eesti maasikat. Kuid tema aktsioonid tänavaaukudega tegelemisel ja üldise heakorra puudulikul tagamisel viisid selleni, et palusime härral lahkuda. Tema on aga pettunud ja ei soovi lahkuda, sellest ka sellised pildid meie maja ümber."

Ekspressile teadaolevalt on Kuusile antud korraldus Shvipsi esiselt lahkuda ja müügimees otsib aktiivselt uut asukohta. Telliskivi tänava liikluskorraldusele mõjub see ainult hästi.

Mart Kuus sai meil ja üle lahe kuulsaks 2009. aastal, kui Helsingi keskturul kohalike politseinikega kaklema läks.