„Teoreetiline vastus sellele on lihtne – mitmekülgselt ja kvaliteetselt toituv inimene ei vajagi neid. Kui su toidulaual on aastaringselt ja igapäevaselt kehale vajalikus koguses taimset ja loomset kvaliteetset toitu, siis tõenäoliselt oled energiast pakatav ja ja püsid hea tervise juures. Hoidudes liigsest magusast, alkoholist jm. pahedest ning piisavalt liikudes ja puhates, võid end lausa superinimeseks pidada.

Praktiline reaalsus on paraku sootuks erinev ideaalpildist. Arenenud ja linnastunud tarbimisühiskond on meie toitumisharjumusi drastliselt muutnud. Süüakse ebaregulaarselt, isudest ja võimalustest lähtuvalt, mitte keha vajadusi silmas pidades. Supermarketis jõuavad ostukorvi toiduained, mis on liigselt töödeldud ja säilivusaja nimel toitainetest puudulikud. Just siin tulevadki appi toidulisandid, mis aitavad neid puudujääke korvata ja immuunsüsteemi tugevana hoida.

NeoLife toidulisandite eripäraks on nende pärinemine loodusest ja tagamine tipptasemel teadusega.

Lisaks looduslikkusele peetakse tähtsaks, et toodete lähteallikad kuuluksid inimese loomulikku toiduahelasse.

See kindlustab tõhusaima toime ja täieliku ohutuse kõigile, alates väikelastest kuni vanuriteni.

NeoLife ei tee mingeid kompromisse parima tulemuse saavutamiseks. NeoLife toidulisandites on säilitatud erinevate toitainete sünergiline koostoime, mis tugineb täistoidust saadud bioaktiivsetele ühenditele.

Vaid see võimaldab anda kõigile toodetele täieliku rahulolugarantii.

NeoLife kaubamärki esindav GNLD International hoolitseb lisaks toitumise kvaliteedi tõstmisele ka meie elukeskkonna tervislikkuse eest. Seda näiteks Golden puhastusvahendite ja Nutriance nahahooldustoodete abil. Eraldi tooterühma moodustavad kaalukontrolli tooted.

Minu kui NeoLife edasimüüja poole saab pöörduda veebilehe/e-poe www.tervislikkus.ee kaudu, (e-mail: ranno@tervislikkus.ee, tel. 555 15955). Sealsamas on lugemiseks põhjalikku tooteinfot ja asjakohaseid artikleid.“
Jaga
Kommentaarid