MILLI-JENNY Jennifer Lopez sai Super Bowli eelsel peol(!) esinemise eest miljon dollarit, Justin Timberlake Super Bowlil esinemise eest aga honorari ei saanud. No vähemasti on maailmas naisi, kes julgevad küsida, oskavad küsida ja saavad ka külluslikult makstud! Võtkem eeskuju, daamid!

KÄES ON POMELI AEG Hallo, rahvas, minge poodi ja ostke pomelit. Ah et miks? No jube suured ja head ja mahlased on need kuni kuus kilo kaaluvad pompelmuusid praegu!

TULEKERA TAEVAS Soomlased nägid taevas juba mitmendat tulekera, mis sööstis maa poole. Teadmatus sööb hinge, miks, oh miks ometi Igor Mang vaikib nagu Nostradamus?

LIIKLUS TAPAB Aasta algus on tekitanud mulje, nagu oleks vikatimees sõiduteele hüpanud. Inimesed, olge ometi ettevaatlikud!

Nädala sõna: fantoompeatus

Fantoompeatus on bussipeatus sellises kohas, kus tegelikult inimesi ei ela ja seega bussid tegelikult kinni pidama ei pea. Kuid kuna bussiliinid vajavad liiniloa saamiseks teatud hulka peatusi, siis on mõned bussifirmad selliste mittevajalike bussipeatuste väljamõtlemisega silma paistnud.

Vaata ka „Tramm nimega Iha“, peatus.ee, Mõngaste, Louis de Funes, fantoomvalu, fantoomjalg, Mika Keräneni „Fantoomjalgrattur“, Phantom Fighter, Thomas Pynchon, surnud käe õigus, lumeinimene, Katrin Pauts, „The Star Wars Epi­sode I: The Phantom Menace“, „Phantom Thread“, Fandorin, Kadi Toom, kondoom, condom, Fanta, nõudepeatus, lõpp-peatus.