5. oktoobrist hakkab Helsingi ja Moskva Vnukovo lennuvälja vahel opereerima Aerofloti odavlennufirma Pobeda. Odavaimad hinnad (mis ei sisalda ei pagasivedu ega õigust ise oma istekohta valida) algavad 39 eurost suuna kohta. Pobeda (vene keeles „võit“) kasutab Ryanairiga reisijaile tuttavaid Boeing 737-800 lennukeid.

Ametnikud ei luba Suurele Hiina Müürile majutama

Airbnb elevust sünnitanud kava tekitada Suure Hiina Müüri Badalingi sektsioonile septembrikuu alguseks unikaalne pop-up-majutuskoht on tühistatud. Globaalne majutusvahendusportaal oli juba välja kuulutanud konkursi, mille neli võitjat pidanuks saama veeta romantilist ööd aastatuhandeid vanal müüril koos küünlavalguse ja traditsiooniliste hiina hõrgutistega, kuid Beijing Yanqingi Kultuurikomisjon teatas üsna nördinult, et Airbnb pole projekti nendega kooskõlastanud ning pealegi pole Suurel Müüril magamine kooskõlas kohalike väärtustega.

Turkish hakkab viima Balile, LOT Keeniasse?

Turkish Airlines kavatseb 17. juulist 2019 alustada liiklusega Istanbuli ja Denpasar Bali vahel. Paljude eestlaste ühte meelissihtkohta Aasias hakatakse lendama Airbus 330-300 lennukiga.

Samal ajal on LOTi juht Rafał Milczarski spekuleerinud, et LOT võib avada liini Keeniasse ning alustada „väga rahvarohke“ Aafrika teenindamist koostöös Kenya Airwaysiga.

Marriott Rewards ja SPG Preferred Guest saavad viimaks üheks

Starwoodi ja Marriotti hotellikorporatsioonide boonusprogrammid ühinevad pärast viivitusi lõpuks 18. augustil. Uues ühendprogrammis hakkavad kliendid viiele eliittasemele jõudma vaid majututud ööde arvu (nights) ning mitte külastuskordade (stayd) põhjal. Hotelle osaleb programmis 6500, brände 29.

LOT avas Varssavi lennujaamas uue ootesaali

Poola LOTi äriklassi reisijad saavad nüüdsest jalgu puhata Varssavi lennujaamas äsja avatud uues Mazurek Business Lounge’is, mis on üldjoontes mõeldud Schengeni tsoonist väljapoole lendavatele klientidele. Lennuväravate vahetus läheduses asuvast salongist avaneb suurepärane väljavaade ning seal saavad lõõgastuda, süüa, juua, lehti lugeda, internetis käia ja vajaduse korral ka tööd teha ka LOTi ja ka tema Star Alliance’i koostööpartneritega reisivad kunded.

Euroopa kõrgeim pilvelõhkuja kerkis Eesti külje alla

Peterburi siluetti kaunistava 462 meetri kõrguse Lahta Keskuse ehitamine on jõudmas lõppfaasi, teha on jäänud veel vaid mõningaid fassaadi- ja viimistlustöid. Oma klassis maailma põhjapoolseim pilvelõhkuja, kust avanevad maagilised vaated Soome lahele, saab 2019. aastal väidetavasti ka Vene energiahiiu Gazpromi uueks peakontoriks. Ka senine Vana Maailma kõrgeim pilvelõhkuja asub Venemaal Moskva 374meetrise Vostoki (Ida) torni kujul.