Teisipäeva, 13. novembri õhtul toimus Tallinna Kultuurikatla katlaruumis Rein Rannapi ja Ott Leplandi plaadi „Tagasirändur“ esitlus. Plaadil on üksteist Rein Rannapi laulu, osa neist väga tuntud nagu „Must ronk“, „Rumal rahutus", „Tango“ ja "Sa tule nüüd", osa vähem tuntud, kuid seda värskemalt need kõlavad. Plaadil kohtuvad sügavus ja soojus, kirg ja kurbus, tõsidus ja mängulisus.

Laulud on Rannapi seades saanud nii uue kõla, et paljusid neist ei ole sissejuhatuse järgi isegi võimalik ära tunda. Nagu laulude helilooja ja ka osade laulude sõnade autor Rein Rannap ise esitlusel ütles, on nendes lugudes muutunud tempo, harmoonia, meloodia ja mõnel juhul isegi sõnad. Lõpptulemusel kõlavad lood nii tänapäevaselt, nagu oleksid need äsja kirjutatud. Ott Leplandi esitlus tõi välja laulude tõelise olemuse. Ansamblis esinesid peale Ott Leplandi ja Rein Rannapi klaveril ja elektriklaveril Raun Juurikas klahvpillidel, Jörgen Pakkas kitarridel, Viljar Norman basskitarril ja Kristjan Mängel löökpillidel.

Pärast plaadimaterjali esitlust jätkasid muusikud veel kuue Rannapi lauluga – „Luiged läinud, lumi maas“, „Sa oled mul teine“, „Nii vaikseks kõik on jäänud“, „Inimene õpib“ ja „Rahu“. Lisapalaks, mis tõi kaasa pika aplausi, oli „Eesti muld ja eesti süda“. Kutsutud publik oli asjatundlik ja pühendunud ning võttis kontserdi soojalt vastu.
Kontsert algas lauluga "Ootan sind".
Ott Lepland - tõsine ja kirglik, süvenenud ja mänguline.
Löökriistamängija Kristjan Mängel.
Rein Rannap on perfektsionist.
Bänd aktsioonis ehk Pakkas, Lepland, Juurikas.
Jörgen Pakkase kitarr lausa kiirgas helisid.
Looja käsi.
It takes two to tango.
Kultuurikatla katlaruum oli kuulajaid täis.
Kontsert läheneb lõpule, Lepland on rahulolev.
Duett...?
Duell!
Rõõm oli nii esinejate kui publiku poolel.