Järgmine uustulnuk paistab 12. kohalt . Seal on uus nublu lugu! Uhhuu! Lugu „muusikakool“ on tabelisse karanud ja esiotsa võib tunduda, et 12. koht on nublule kuidagi vähe. Ta on harjunud uute lugudega esimeseks lendama, eks ole. Aga „muusikakool“ ilmus 11. aprillil ning selle tabeli arvestus läks lukku juba 12. aprillil kell 00:00. Seega jäi tal tõusmiseks, kuulamiste kogumiseks põhimõtteliselt aega vähem kui 24 tundi. Ühe päevaga nädala arvestuses nii kõrgele tõusta – seda suudab ainult nublu.

Järgmisel nädalal samal ajal on „muusikakool“ arvatavasti juba positsioonil, kuhu ta kuulub.

Allpool tabelis on veel üks lugu, mida ei ole digitabelite ilmumiste ajal siin kohanud, kuigi iseenesest on tegu iidse palaga. Shanoni „Tuhat ja üks ööd“ on venitanud paigutusele 39.

Singlite üldtabelis jätkub Billie Eilishi lugude võimas ülekaal. Esimesed kolm kohta kuuluvad tema lauludele: 1. „bad guy“, 2. „bury a friend“, 3. „wish you were gay“. Tipp-40 seas on veel üheksa Eilishi lugu, mis teeb kokku kaksteist pala tabelis. (Eelmine nädal, s.o nädal pärast tema albumi ilmumist, oli tal 14 lugu listis.)

Esimese kolme Eilishi järel on neljandal kohal kantriträpi imelugu „Old Town Road“ Lil Nas X-ilt. Sama loo remiks, milles teeb kaasa kantrimuusika superstaar ja Miley ise Billy Ray Cyrus on uue tulijana kümnendal kohal. Ühest loost kaks versiooni esikümnes! Märkigem see saavutus ära.

Ent nädala kõige kiirema hooga tabelisse tunginu on 9. kohale tõusnud „Kill This Love“ artistilt BLACKPINK. Korea-pop, seni maailmas edukaim naisterahvastest koosnev bänd Korea võimsast muusikatööstusest.

Ariana Grandel on uus lugu tabelis – „MONOPOLY“ kohal 21. Tegu on duetiga, kus teine osaline on Victoria Monét. Laulja, kes on kirjutanud terve hulga lugusid teistele. Tema autorikätt on kuulda olnud Nasi, Chris Browni, Fifth Harmony ja paljude teiste lugudes. Kaasa arvatud Grande lugudes.

Ja viimase päris uue teose leiab singlitabeli kohalt 29. Seal on Khalidi lugu „Outta My Head“, esitatud koos John Mayeriga.

Ühtlasi on Khalid albumitabelis nädala kõrgeim uus tulija. Album „Free Spirit“ viskas end kolmandaks, Eilishi ja Grande albumite taha.

26. positsioonile on end näitama tulnud Sia värske plaat „No New Friends“ ja sarnaselt Eesti lugude tabeliga on ka siin nimestikus tabeli lõpuosas silmata vanemat Shanonit – album „Tuhat ja üks ööd“ on uue tulijana 40. kohal.

Eesti albumitest jätkab selles konkurentsis endiselt kõige kõrgemal räppar Bad Arti kauamängiv „Pealik“.