Nüüd aga veidi lauseid, mis ei sisalda nime nublu.

Kodumaiste singlite tipp-40s on üks uus tulija. See on pop-EDM duo Wateva uus lugu “Tell Me”, milles teeb vokalistina kaasa Elina Born. Maailmakuulsale DJle Pete Tongile kuuluva plaadifirma Deux Trois välja antud singel põrutas esikümnesse – positsioonile 9.

Wateval ilmus iseenesest aprillikuus veel üks singel – kuu esimeses pooles Big Beat Records alt tulnud “Haters” - , kuid see pole veel tabelisse jälge jätnud.

Kummalisi puudujaid muusika digitaalse tarbimise tabelist on veelgi. Kus on näiteks juba kuu aja eest ilmunud Tanel Padari singel “Maagia”? Kus?

Albumite ja singlite üldtabelis jätkab mõlemas liidripositsioonil Billie Eilish. Albumiga “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” ja singliga “bad guy”, vastavalt.

Albumi tabelis on Eilishi selja taha jõudnud nädala edukaim uustulnuk. Räppar ScHoolboy Q uus teos “CrasH Talk”.

Positsioonil 12 on sisenud tabelisse vanameister Pink, värske kauamängivaga “Hurts 2B Human”.

Kolmas ja viimane “uus nägu” plaatide paremusjärjestus on paigutusele 29 tõusnud kogumikplaat hittsarjast “Troonide mäng” inspireeritud lugudega. Nimetatud on üks eepiliselt laiahaardeline salat – muinasjutusarja palvel ja innustusel on lugusid valmistanud nii kosmilised träpistaarid (Lil Peep,Travis Scott,Ty Dolla $ignjne), täiskasvanute rokki viljlevad onud (The National), popfolgi kepsutajad (Mumford & Sons, The Lumineers) ja moodsa flamenco õrnutsejad (Rosalía).Isegi briti rockbändi Muse esinägu Matt Bellamyon võtnud nõuks ühe loo teha.

Eesti albumitest on endiselt kõige kõvem Beebilõusta teos “Andrus Elbing”. Eelmise nädala teiselt kohalt on ta küll üheksandaks veerenud, aga kõige kuulatum Eesti plaat siiski.

Singlite üldtabelis on kõige kõrgema hüppega tabelisse jõudnud Taylor Swifti lugu “ME!”, kus daam laulab koos Brendon Urie’ga bändist Panic! At The Disco. Oma uute lugudega tavaliselt striimimisrekordeid tegev Swift ei ole tema peagi ilmuvat seitsmendat heliplaati sissejuhatava palaga vähemalt Eesti turul plahvatust korraldanud.

Kohal 22 on teine uus tulija. Saksa müristaja Rammstein, looga “Radio”. See on teine singel rajununnude mõne nädala pärast ilmuvalt albumilt. Eelmine singel, “Deutchland”, on taastulijana tabelis tagasi kohal 33.

Paigutuselt 35 leiab singlilisti viimase uue tulija, briti produktsiooniduo Meduza, tantsupopi viljelejad, on oma kõige esimese singliga “Piece of Your Heart” tiksunud kohale 35.

Ja Eesti lugudest on rahvusvahelises konkurentsis kõige edukam mõistagi nublu – tema osalusega lugusid on singlite tipp-40 kuus.