Islandi keskkonna- ja looduskaitseamet teatas, et populaarne vaatamisväärsus Fjadrárgljúfuri kanjon on kuni juunikuuni turistidele suletud. Nimetatud looduskaunis koht lihtsalt ei suuda massiturismiga hakkama saada. Maaliline paik äratas külastajates erilist huvi, kuna seal on üles võetud Justin Bieberi videoklipp „I’ll show you“.

2015. aastal filmitud video teenis YouTube’is 440 miljonit vaatajat ja võtteplatsi uudistada tahtvate külaliste arv kasvas kuni 80 protsenti.

Air France püüab ohjeldada ülemüümisi ja kaupleb veiniga

Air France püüab hiljuti käiku võetud Swingi programmi abil oma ülemüüdud lendudelt reisijaid varakult vähemaks meelitada, motiveerides neid lendu vahetama Air France’i lendude ostmiseks kasutatava krediidiga. Ka on Air France’i pardal ja lounge’ides saada olevad (margi)veinid ja muu joovastav kraam nüüdsest tellitav ja kättesaadav ka lennufirma veebipoest. Virtuaalses veinikeldris on lai valik parimatest Burgundia punastest Taittinger’ šampanja ja eri viskisortideni välja. Iga kuu vahelduvad eripakkumised, ringluses on ka eksklusiivsed kutsed veinimaitsmise pidulikele eriüritustele. Lisainfot võivad veinisõbrad leida aadressilt LaCave.airfrance.com.

Finnair koostöös Juneyao Airiga

28. juunist on Finnairi opereeritud Helsingi-Shanghai lendudel ka Star Alliance’i ridadesse kuuluva Juneyao Airi kood. Koostöö võimaldab Finnairi reisijaile sujuvamaid jätkulennuvõimalusi väiksematesse Hiina sihtkohtadesse.

USA manitseb lennufirmasid ettevaatusele Lähis-Ida kohal

Washington saatis lennufirmadele laiali ebatavalise hoiatuse, manitsedes ettevaatusele Pärsia lahte ümbritsevas piirkonnas. Riskialad peituvad Iraani, Iraagi, Kuveidi, Saudi Araabia, Bahreini, Jeemeni, Emiraatide ja Omaani õhuruumides.

Reisidiilid

AIR FRANCE-KLM: edasi-tagasi lennud Göteborgist või Stockholmist Bangkokki alates 290 € reisimiseks mais ja juunis ja ostmiseks kuni 23. maini. ticket.se

WIZZAIR: edasi-tagasi lennud Vilniusest või Riiast Reykjavíkki septembrist novembrini alates 100 €. wizzair.com