Olulise tõusu on teinud üksnes Clicheriku ja Mäxi pala „2D Tüdrukud“, mis 15. kohalt põrutanud 5. kohale. Ja nüüd on Clicherikul lausa kaks lugu esikümnes – marp$i lugu „Tibulinnu“, kus Clicherik kaasa teeb, on kohe selja taga 6. kohal.

Tasub ka tähele panna, kuidas läheb kahel järgmisel nädalal Nublu esimesel megahitil „Mina ka“. Lugu seisab hetkel üheksandal kohal ning kui ta kaks nädalat veel esikümnes püsib, siis on „Mina ka“ terve aasta esikümnes pesitsenud.

Singlite üldtabelis on tuuletõmme suurem, kuigi Billie Eilishi „bad guy“ jätkab vankumatult liidrikohal. Aga uusi tulijaid on kuus. Kõige kõrgemal Katy Perry värske „Never Really Over“ (15). Järgmine uustulnuk on Miley Cyruse lugu „Mother’s Daughter“ ja kolmas edukaim ongi juba Clicherik & Mäxi „2D Tüdukud“. Muide, kõik eesti lood, mis rahvusvahelises singlitabelis esimese 40 hulgas konkurentsi pakuvad, on räpilood. Reketi hitt neist kõige kõrgemal – viiendal kohal.

Uued tulijad on singlitabelis veel The Chainsmokersi ja Bebe Rexha „Call You Mine“ (32), Tiësto, Jonas Blue ja Rita Ora „Ritual“ (34) ning Mark Ronsoni ja Camilla Cabello „Find U Again“ (40). Kõik vanad sõbrad ja tuttavad.

Albumite paremusjärjestuses säilitavad esimesed neli kohta kõik oma eelmise nädala positsioonid – esimene Billie Eilish, teine Rammstein, kolmas Tyler, The Creator, neljas Ariana Grande.

Kõige tõhusamalt on albumi paremusjärjestusse lennanud Miley Cyruse värske teos „SHE IS COMING“ – kuuendale kohale.
Järgmine uus tulija on Ameerika räppar Denzel Curry, album „ZUU“ (9), siis Ühendkuningriigi räppar Skepta, album „Ignorance Is Bliss“ (10) ja 11. kohale on tõusnud üks ürgaegne megaplaat – aastal 1986 avaldatud Bon Jovi „Slippery When Wet“. Mõistagi on see muusikaajaloo üks suurimad müügihitte lennanud Eesti Vabariigi digitabelisse tänu lauluväljakul antud kontserdile.

Tabeli alumises otsas on veel näpuotsaga uusi tulijad. Jax Jones ja album „Goodbye & Good Riddance“ (35) ja veel üks tabelisse tee leidnud kodumaine räppar – nimeks AG, album „Segamini“ (37).

Eesti plaatidest on jätkuvalt kõige tublim Sip€lga 14 debüüt „Traplaif“ (7) ja kindlasti võib teda korralikult orbiidil hoida käimasolev albumiturnee. Sel nädalal jõuab tuur Tallinna, klubisse U3 – reedel, 14. juunil astuvad Sip€lga soojendajatena üles ka marp$ ja Jung Abso.

*Eesti tipp-40 edetabelid pannakse kokku nädala jooksul toimunud kuulamistest platvormidel Spotify, Apple Music, Deezer, Google Play ning ostudest iTunesis.