NOLAN MOOSIB TALLINLASI Lasnamäelastele jagati režissöör Christopher Nolani käsilaste poolt bussipeatuses muffineid ja korraldati filmimuusika kontsert. Väike abi ikka, kuigi kümnekate jagamine ebameeldivuste eest oleks veel parem olnud.

TULNUKAJOOKS Esmaspäevase seisuga on üle miljoni inimese pannud end USAs kirja, et teha massiga tormijooks Area 51-le. USA sõjaväe salajasele piirkonnale, kus usutakse hoitavat tulnukaid ja nende lennuriistu. Armee palub inimestel rumal nali lõpetada ja kinnitab, et on tormijooksuks valmis. Meie kogume popkorni.

RALLIMÜRGITUS Kuulge, portaalipidajad! Me ei taha enam mitte midagi teada ei Ott Tänakust ega Marko Märtinist. Räme ületurundamine tekitab ralli vastu tülgastust, mitte poolehoidu.

VEERPALU VAIKIB KÕRVULUKUSTAVALT Andrus Veerpalu sõidab taas suuska, kuid ei kommenteeri; poeg Andreas käib kuuma ilmaga ringi, nägu varjav kapuuts peas. No kas see on mingi elu? Olge mehed, võtke vastutus!

Nädala sõna: uriininurk

Christopher Nolani filmimeeskonna liikmed käisid Lasnamäel Alexela tankla kõrval putka taga prügikonteineri vastu urineerimas. Kui kodanikuajakirjaniku pildid pissivatest Hollywoodi meestest ajakirjandusse jõudsid, siis toodi samasse kohta kenad sinised kemmergud.

Vaata ka punanurk, viisnurk, nürinurk, marinaad, kuldne vihm, Aperol Spritz, kusik, Mihhail Kõlvart, juurekanal, teegu, pankrannik, kivipallur, Makarovi flööt, Kemmerling, pissuaar, bidee, mähkmed, nirk, purk.