Temast saab Ida-Linconshire’i ringkonna politseijuht ja ta kolib neljateistkümneaastase tütrega uude kohta elama. Kohapeal toimub vilgas elu ning kõik teavad, „kuidas asjad käivad“. Bill Hixon (keda kehastab näitleja Rob Lowe) on aastakümneid jabura bürokraatia ja tavadega maadelnud ning küünilisemgi kui kohalikud ässad. Ennast tutvustades paneb ta pähe valge kauboikaabu ja kõne lõpetab kantrimuusikast tuntud hüüatusega „Jiiha!“. Eriti äratab uus ülemus lembust india päritolu naisasekonstaablis, kes arvas, et temast saab järgmine ülemkonstaabel. Bill on tark juht. Ta teeb natukene ümaramast paberitõstjast detektiivi, magab kohaliku kohtunikuga ja kõik läheb enam-vähem nii, kuidas ta tahab. Isegi tema tütar pöörab omasooihara hindust koolikaaslase enda usku.

Erinevalt Midsomerist ei lahenda Metsik Bill ühtegi kuritegu. Lahendab, aga seriaalis neid lahti ei räägita. Küll aga laseb ta kohaliku vene maffiabossi Land Roverite aknad sisse. Peategelane räägib viisakalt Queens English’it. Kohalikud ahistavad teda esmalt alati kohaliku slängiga, millele Metsik Bill vastab ropendades. Kõik, kaasa arvatud alamad politseinikud, need eriti küünilised ja etableerunud bobby’d, räägivad lõpuks temaga viisakalt.

Minu arust on siiani üks parimaid filme, mis iial tehtud, 1984. aastal valminud „Dune“. Nüüd hakatakse seda uuesti lavastama ja Bene Gesseret’ seriaaliõigused on Warner Mediale maha müüdud. Pauli on pandud mängima keegi Timothée Chalamet, seda ajal, kui Kyle MacLachlan näeb täiesti kobe välja. Seniks, kui uus „Dune“ teie ekraanidel veel ei jookse, vaadake „Wild Billi“. Jääb vähemalt lootus, et maailm ei ole lõpuni katki.