Hea küll. Üks uus tulija tabelis tõesti on. See on Villemdrillemi uus pala „Sipsik“, 30. kohale end hiivanud. Aga muidu on tabel läinud korra copy-paste – esiotsas nublu Narva-lugu ja seejärel ülejäänud nublud.

Singlite üldtabelis jällegi rõõmustab, et endiselt on üksjagu Eesti lugusid rahvusvahelises konkurentsis pinnal. 40 loo hulgas 14 kodumaist pala, see on umbes-täpselt kolmandik – ja tundub, et juba pigem reegel kui erand. Aasta tagasi oli Eesti lugusid singlitabelis keskmiselt kolm-neli.

„für Oksana“ on ka selle tabeli liider. Tones and I lugu „Dance Monkey“, mis tõusis möödunud nädalal tippkümnesse, liigub sihikindlalt üles – nüüd seitsmendalt kohalt neljandale. Aegamööda populaarsust koguv lugu, kelle õnnelik lõpp või õnnelik tipp võiks ju esikoht olla.

Kõrgeim uus tulija tuleb sel nädalal Valgevenest: Minski räppar Max Korzh tuleb emoträpp-purskega „2 типа людей“ 19. paigutusele.
Tükike Taylor Swifti uuest plaadist (lugu „The Man“) on tunginud 34. kohale ning tükike 5 Seconds of Summeri värskest albumist (lugu „Teeth“) 40. platsile.

Ja Swifti ja 5 Seconds of Summeri pikad plaadid on mõistagi esil albumite paremusjärjestuses. Taylor Swifti „Lover“ oodatult esimene, nagu igal pool maailmas, ja 5 Seconds of Summeri „13 Reasons Why (Season 3)“ 13. kohal. Uustulnukatena siis.

Nädala teine kõrgeim uustulnuk nimetatud listis on siiski Texases alustanud poistebänd-räpijõugu Brockhampton album „Ginger“. See on tabelis viies.
Eelmise nädala uutest tulijatest on pikima sööstu allapoole sooritanud metal-tsirkus Slipknoti uus plaat – 13. kohalt 40. kohale.
Ja Eesti albumitest jätkab kõige populaarsemana reketi „Rahu“. Hoiab 11. kohta.