SUURE HINGEGA HUNT Brigitte Susanne Hunt, kes on kuulus selle poolest, et ta on kuulus, andestas kolleegi musutanud peikale Ron Nõmmele öise libastumise, aga paar läks siiski pärast 1,3 aastat kestnud suhet lahku, aga Ron on siiski endiselt imeline!

EKSPRESS MEEDIA Oh, küll on tore töötada meie meediamajas! Muudkui naerata ja toksi kirjutada. Ei mingeid üldkriisikoosolekuid, mässe, ultimaatumeid ega jahti vilepuhujatele. Ptui, ptui, ptui!

PROUA PARANOIA PAJATUSED „Tihti aetakse sassi perevägivald ja peretüli, aga iga selline kokkupõrge, mis võib füüsiliseks üle kasvada, ei ole perevägivald,“ ütles rahvastikuminister Riina Solman esmaspäeval Pelgulinna sünnitusmajas esinedes. Et mitu korda ja mismoodi siis füüsiline peab olema, et perevägivald oleks?

ID-KAARDI VAEVADE TEE Tartu Ülikooli töötajad avastasid ID-kaardis jälle mingi nõrga koha, aga see on liiga keeruline värk, et keskmised ajud sellest midagi mõikaksid. Ja üldse, plastkaardid on nii 2000ndad, tänapäeval tuleb kasutada Smart-IDd!

Nädala sõna: küünlakuller

Eestis alustas tööd ettevõte Gratitude Services, mis pakub teenust, kus internetitellimuse peale viiakse küünal inimese eest hauale. Nii saavad ka need, kellel pole võimalust või tahtmist ise surnuaeda minna, lähedastele küünla kohale toimetada. Hingedepäevaks tuli värskele ettevõttele üle 300 tellimuse. „Miks ma siis üldse pean küünalt süütama, kui ma ei viitsi surnuaeda minna?“ küsis aga Tallinna Kalmistute juhataja Jaak Taevas.

Vaata ka „Riskikuller“, Bolti kuller, Wolti kuller, küünlapäev, hingedeaeg, „Lemmikloomade surnuaed“, tuli takus, Liivimaa Kuller, Kalle Müller, DHL, Omniva, Smartpost, umbluu, koolnuvalve, Grateful Dead, zombikurk, kolumbaarium, igavene tuli, G4S, korteriomand, mardus.