Bellfire tänab kliente usalduse ja koostöö eest

15 aastat on andnud valdkonnas oskused ja kogemuse ning on hea meel tõdeda, et eestlane hindab üha rohkem kodumaist toodangut. Selle eest on Bellfire väga tänulik. On ju paljudes kodudes Bellfire’i pehme mööbel, mida pakuvad Asko ja Sotka kauplused kogu Eestis.

Tootevalikus on nii moodsama kui ka klassikalisema disainiga mööblit. Igasse koju leiab sobiva ja vajaliku: mugava lounge-tüüpi diivani, tugitooli, funktsionaalse diivanvoodi, nurgadiivani ja tumba. Eraldi tootmisüksuses valmivad voodid.

Mitmekülgne mööblivalik ei ole suunatud siiski üksnes eratarbijale. Oluline kliendigrupp on ka ärikliendid, ettevõtted, asutused ja hotellid, kes sisustavad kontoreid, avalikke ruume ja hotellitube.

Mudelite loomisse panustavad pühendunud töötajad, kelle käe all valmib kvaliteetne mööbel nii Eesti kui ka Skandinaavia kliendile. Olulised on klientide ootused, soovid ja tagasiside, mida võetakse uute mudelite arendamisel arvesse. Nii sünnivad parim disain ja lahendused.

Uus esindussalong Tartus

Soov oma tooteid klientidele paremini esitleda inspireeris Bellfire’it avama päris enda sisustussalongi. Näidiseid ja materjale saab kohapeal katsetada ning katsuda, sest pehme mööbli valikul on väga oluline ise mööblit ja materjali tunnetada. Vaid nii saab teada, mis on just sulle sobivaim, olgu selleks diivani kattematerjal, sulepadja täitematerjal või hoopis voodi vedrustus. Võib öelda, et oma keha on kuningas ja soovitatav on pehme mööbel isiklikult järele proovida. Näiteks elegantse diivani Plaza istmed ja seljapadjad on täidetud sulgede ning vahtmaterjali seguga. See muudab diivani väga pehmeks ja mugavaks, kõrged jalad lisavad õhulisust. Mudel on klientide lemmik!

Mööblikanga valikus on üle 1500 eri värvitoonis materjali, mis annab võimaluse leida meelepärase ja kontorisse või kodusesse interjööri sobiva tooni.

Kuna mööbel jääb meie koju pikaks ajaks, siis tuleks otsuse tegemiseks natuke aega varuda. Tähtis on teada, milliste omadustega on erinevad mööblikangad, milliseid analüüse on materjalidega tehtud, millest on valmistatud voodi või diivani karkass, milliseid pehmendusmaterjale on toodetes kasutatud ja millised on nende materjalide omadused. See aitab teha kindla valiku.

Kollektsiooni või toote loomine eeldab tihedat koostööd kliendiga ja praeguste sisustussuundade jälgimist. Muuseas, aasta algus andis vihje, et uued vormid sisekujunduses on ümarad ja pehmed.

Keskkonda säästev mõtteviis – GreenCare

Kuna Bellfire’ile on keskkonnasõbralikkus südamelähedane, siis leiab mööblikangaste valikust taaskasutatud toormest kangaid. Viieteistkümnenda tegevusaasta puhul lisandub Bellfire’i materjalivalikusse GreenCare’i kollektsiooni mööblikangas.

GreenCare’i kollektsiooni kangad on valmistatud lõngast, mis pärineb ookeanidest ja randadest korjatud tavalistest plastpudelitest ning rõivatööstusest ringlusse võetud puuvillast. Nii sünnib ökoloogiliselt jätkusuutlik kangas. Sellise mööblikanga tootmine vähendab märkimisväärselt süsinikujalajälge, sest tootmisprotsess on naftavaba. GreenCare’i mööblikanga kasutuselevõtt on Bellfire’i vastus klientidele, kes teadvustavad ja hindavad üha rohkem ökoloogilist mõju. Ettevõtte siht on oma ökoloogilist jalajälge maksimaalselt vähendada.

GreenCare’i kollektsiooni kangaga kaetud diivani ostmisel oled andnud uue elu 170 plastpudelile, mis on kogutud maailma meredest ja randadest keskkonna säästmise eesmärgil.

Kas teadsid, et ...

... Bellfire disainis Tartu lennujuhtidele spetsiaalselt neile mõeldud puhkekapsli, kus lennujuhid saavad puhata?

...Tartu Lõunakeskuses on Bellfire'i sisustatud puhkeala?

... Eesti Laul 2020 istuvad Bellfire'i diivanitel?

Jaga
Kommentaarid