MASINAPURUSTAJA SIGA Ühes Suurbritannia farmis neelas siga alla talle peremehe poolt külge pandud sammuloenduri. Ja kakas loenduri mõne aja pärast välja heintele, mis reageerisid sedavõrd, et süttisid põlema. Farm õnneks maha ei põlenud, kuid tore, et kuulda on ka mitteorwellilikke uudiseid.
RAAMATUD, TELESARJAD, PLAADID Hea tubane kriisiaja kultuurimant.

JÄRVIKU UUED LUTIKAD EKRE esitas maaeluministrina peaministri usalduse kaotanud Mart Järviku Pärnu abilinnapea kandidaadiks. Kas nüüd läheb suuremaks süvariigi pealtkuulamisseadmete otsimiseks ka Pärnu linnavalitsuses?

ITAALIA ON LUKUS Aga kellel on võti...?

Nädala sõna: koroonahoop

Käesolev nädal tõi koroonaviiruse tõttu kaasa aktsiaturgude järsu languse nii Eestis kui ka mujal maailmas. Ja koroonahoobi tõelist jõudu saame kardetavasti kõik lähinädalail ja -kuudel tunda...

Vaata ka hoop hoobi järel, surmahoop, jalahoop, kabjahoop, kepihoop, kirvehoop, mõõgahoop, noahoop, piitsahoop, rusikahoop, vasarahoop, vitsahoop, surmahoop, Coop, "Hopp, Johanna", hookuspookus, karoona, Corona, tagasilöök, vaimne põnts, pauk, hooplema, koroonalaud, koroonanupp, koroonameister, hanerasv, sinepiplaaster.