Muus osas on Eesti lugude tipp-40 rahulik. Eesti Laulult tabelisse lennanud hitid vajuvad tasahilju allapoole.

Albumite paremusjärjestuses teeb uutest tulijatest sööstu kõige kõrgemale tüüp, kes oli ka eelmisel nädalal parim uus tulija. See on räppar Lil Uzi Vert. Möödunud korral põrutas otse esikohale tema uus album „Eternal Atake“. Ja sel nädalal tormab otse teisele kohale nädal aega hiljem ilmunud sama plaadi pikendatud deluxe-versioon „Eternal Atake (Deluxe) – LUV vs. The World 2“, samas kui originaalplaat langeb esikohalt kuuendaks. Verti uue plaadi deluxe-variandil on terve lisaplaat, millel ridamisi collab-lugusid – 21 Savage, Future, Young Thug ja muud kangelased Vertiga koos.
Kui tabel arvestaks mõlema albumi kuulamisi ühe albumi kuulamistena, jätkaks Lil Uzi Vert Eesti albumitabeli liidrina, aga vat näe – arvestatakse eraldi! Ja nii on esikohal jälle tagasi Billie Eilishi „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?“.

Albumitabelisse on tunginud, ja tunginud kõrgelt, järjekordne poistebänd One Directioni kasvandik – iiri kutt Niall Horan. Ta on nimetatud bändi liikmetest viimane, kes oma sooloteosega Eesti tipp-40 sekka jõuab. Bändikaaslased Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik ja Harry Styles on kõik siin käinud ja nüüd on Niallil märk maas. Tema album „Heartbreak Weather“ viskub albumite listis 4. kohale.

Kauamängivate reastuses on veel üks uus plaat. See on Travis Scotti plaadifirma Cactus Jack välja antud laulja-räppari Don Toliveri esikplaat „Heaven or Hell“. Plaat on tõusnud 15. kohale.

Singlite üldtabeli kõige kõrgem uus tulija on seitsmendal kohal ja see on hoo sisse saanud Taukari „Kuule“. Kaks kohta allpool, üheksas, on selle kevade esimene (ja võimalik, et ka paraku viimane) Eurovisioni-lugu. See on vene hullar-popi bändi Little Big üle ilma kõvasti juba kuulajaid võitnud pöörasus „UNO“.

Ning 36. kohale on tõusnud räppar Jack Harlow, ta on esimest korda Eesti digitabelites ja seda looga „WHATS POPPIN“, mis – mis seal salata – ongi 22aastase kuti esimene hitt. Taganttõukajaks lool video, kus teeb kaasa YouTube-kuulsus Rhino.

Singlitabeli esikolmikus on endiselt The Weekndi „Blinding Lights“ (ikka esimene), Roddy Richi „The Box“ (tõusnud koha võrra teiseks) ja 5MIINUST & Villemdrillemi „Paaristõuked“ (langenud koha võrra kolmandaks).