SUHTED HÄSTI KORRALDATUD Terviseamet palkas ilma konkursita ajutised kommunikatsioonitöötajad, kes hakkavad saama suuremat töötasu kui hädaolukorra meditsiinijuht doktor Arkadi Popov. Palju õnne!

ARVUTIMÄNGUKONTSERDID Träpistaar Travis Scott esines nädalavahetusel Fortnite’is. Minecraftis korraldati festival, kus esinesid Charli XCX, ­Cashmere Cat, Benny Blanco ja meie Tommy Cash. Kui muidu massiüritustele ei pääse, siis arvutimängudes kuidagi pääseb.

KOROONAPRÜGI Sel kevadel on kummikindad ja näomaskid uued jäätisepaberid ja suitsukonid, mis ääristavad kõnniteid ja vedelevad prügikastide kõrval. Koroona või midagi muud – kõige suurema jalajäljega viirus on ikka inimene ise.

IDIOODID VALITSUSES EKRE maaeluminister Arvo Aller tahaks saata kooliõpilased sügisel maale põllutöödele appi, ka õppetöö ajal. Õppida võiksid nad õhtul pärast kapsaste tõstmist, arvab ta. Appi, jälle kommunistid ja kolhoosiesimehed valitsuses!

Nädala sõna: zumping

Suur osa elust on kolinud veebiseminaride korraldamise keskkonda Zoom ja lisaks tööasjadele aetakse Zoomis ka eluasju. Ja eluasjade sekka kuuluvad ka armuasjad, nii et kui te kellegi Zoomi vahendusel maha jätate, on selle nimi zumping (ingl k sõnadest Zoom ja dumping).

Vaata ka Zumba, Zumzum, Dumbo, tumba, „Jumpin’ Jack Flash“, benji-hüpe, bling-bling, „Bridget Jonesi päevik“, Elo Tuglase „Tartu päevik. 1928-1941“, serial zumper, vektorgraafika, Urmas Sõõrumaa, Simba, sumps, quantum leap, Segasumma suvila, Suntory Whisky.