Joonelt teisele kohale on põrutanud KSI debüütplaat „Dissimulation“. KSI on britt – internetikuulsus, juutuuber, näitleja, poksija ja räppar. Oma esimesele albumile on ta kaasa haaranud prominentse rea ookeanitaguseid superstaare. Nimetagem mõned neist: Rich the Kid, Offset, Smokepurpp, Rick Ross, Trippie Redd.

Sammu kõrgemale on vedanud Agust D mixtape „D-2“. Agust D on Lõuna-Korea superbändi BTS liige, aga korralikult jalul ka iseseisvalt – produtsendi, lugude kirjutaja ja räpparina, tegutseb ka nime all Suga. „D-2“ jõudmine Eesti albumitabeli etteotsa märgib maha esimese korra, kui mõni grupi BTS liige on sooloteosega esikohale jõudnud.

Albumite rivistusest leiame veel kaks uut plaati. 14. kohale vinnab end räppar Gunna teos „WUNNA“ ning 28. kohale poprock-ansambli The 1975 „Notes On a Conditional Form“.

Eesti oma lugude tipp-40s on võimas uus tulija, kes ometi jääb alla nublu „Croissantidele“, mis kiigub seitsmendat järjestikust nädalat esikohal. Tema kannule on asunud NOËPi värske singel „Young Boy“ – uustulnukana teisel kohal. Ei tea, kas „Young Boy“ rebib tuleval nädalal end esikohale või haarab liidrisärgi sootuks just ilmunud reketi uus singel? Selgub – järgmine nädal samal ajal siinsamas kohas.

19. kohale viskab end veel Pluuto äsjailmunud singel „Ei keegi“ ja rohkem uusi pürgijad kodumaiste lugude listis pole. Kusjuures möödunud nädalal debüteerinud singlid – Clicherik & Mäxi „Ei skoori“ ja Ott Leplandi „Lootuses“ – on mõlemad juba langemas. „Ei skoori“ 17. kohalt 23. ning „Lootuses“ 26. kohalt 29. positsioonile.

Singlite üldtabeli eesotsas kõrgub samuti endiselt nublu koroona-hitt, siin on aga tema selja taha sööstnud Lady Gaga ja Ariana Grande pala „Rain On Me“, mis tõenäoliselt juhatab sisse ka tuleva nädala albumitabeli uue liidri – Gaga värske albumi.

Rahvusvahelises arvestuses on värske NOËP 7. kohale põrutanud.
Uusi tulijad leiab veel 25. kohalt – Agust D „Daechwita“, 28. kohalt – The Limba & Andro „X.O“, ja 33. kohalt – StaySolidRocky „Party Girl“.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Playmuusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.