Nädala anekdoot

Blondiinid omavahel.
„Tead, mis on ideaalse abielumehe mõõdud?“
„Ei tea.“
„80-20-40.“
„Mis need on?“
„80 aastat vana, 20 miljonit eurot pangas ja 40
kraadi palavikku.“

„Tead, mul on uus plaan. Mäletad, kuidas Anja vahepeal feminist oli? Ma siis olin ka, profiil oli kõik roosat täis ja ma lubasin kõigile šovinistidele lõuksi sõita, kui mõni mees juhtus Virginia Woolfi grupis sõna võtma.

Nüüd nutab ta koos sõbrannadega Ameerikas toimuva pärast. Profiil on täitsa must ja ta kogu aeg kirjutab sellest, kuidas tal on täiesti hirmus, kui ta valgete politseinike terrori peale mõtleb,“ ütles Robin.

Kõik teadsid, et Robin on juba aasta otsa taga ajanud kursuse kõige ilusamat tüdrukut Anjat. Teised kuulasid teda huviga, sest Anja sõbrannad Irma, Laura ja Ksenia olid ka väga ilusad, targad ja sotsiaalselt aktiivsed.

„Kõik meie kursuse naised nutavad valgete politseinike vägivalla pärast. Peaks ka nutma, siis olen nendega samas kambas ja sealt edasi lähevad asjad juba lihtsalt.

Lugesin Delfi Naistekast, et naised soovivad sellist meest, kes oleks nagu hingekaaslane, kes mõtleb nagu nemad ja huvitub samadest asjadest. Ma võin Anjaga koos nutta küll, vabalt võin,“ rääkis Robin.

„Mis teed siis?“ küsis Kevin.

„Varsti tuleb Ameerika saatkonna ees meeleavaldus rassismi vastu. Tuleb ilmselt kohale minna ja ennast näidata. Mõtlen veel, kuidas meeleavaldusel silma paista. Kui juba minna, siis tuleb tähelepanu ka pälvida,“ arvas Robin.

„Värvime sul näo kingaviksiga mustaks ja nii sa lähed sinna. Pead ainult meelde jätma, et võidelda tuleb „police brutality“ vastu, ja oled kohe tehtud mees. Nii võib igasugu asju juhtuda,“ rääkis Jaak.

Robin oli natuke kõhklev. „Ma ei tea, kas nii ikka tohib? Nägu mustaks värvida? Kas see tuleb ikka maha? Mul tulevad iga väikese asja peale vinnid ja nüüd tahate kingaviksiga näo süsimustaks värvida. Kas see on ikka mõistlik?“ küsis Robin.

„Kingaviks oli nali, teeme su söega mustaks, see on puhas ökokraam, teeb pärast sul kõhu ka korda. Noh?“ küsis Jaak.

See plaan Robinile juba meeldis. Mehed tellisid uued kannud ja võtsid Ameerika terviseks.