Hiltoni hotellipere täieneb Tallinna Tartu maantee ja Jakobsoni tänava nurgale ehitatava Hampton by Hiltoni hotelliga, mille ehitusprojekt linnavalitsuselt äsja loa sai. Alati hinna sees olevat hommikusööki pakkuv Hampton on Hiltonist veidi tagasihoidlikum öömaja, mis käib ajalooliselt välja ka huvitava garantii: kui kliendil on pretensioone, mida hotell lahendada ei suuda, võis majutuse hinna tagasi küsida.

Tallink leiutab innovatiivseid marsruute


Rootsi turust ära lõigatud Tallink on tulnud välja uute reisitoodetega. Juba varem välja kuulutatud Helsingi-Riia ja Tallinna-Ahvenamaa ristluste kõrvale on tulnud juuliks ka Tallinna-Turu ja Helsingi-Ahvenamaa ringreiside võimalused.

Kambodža korjab turistide ärapõletamistasu


Koroonaviirusest ehmatatud Kambodža paistab tegevat peaaegu kõik, et turistid neid vaatama ei tuleks. Välismaalastelt nõutakse piiril värske viirusetesti kõrval 3000 dollari suurust deposiiti, mida hakatakse kohe kulutama uue viirusetesti (100 dollarit) peale. Lisaks läheb 65 dollarit testitulemuste ootamise ajal ettenähtud söömaaegadele ja „päevakeskuses“ viibimisele. Kui kellegi test on positiivne, kupatatakse kõik sellel lennul olnud kaheks nädalaks karantiini, mis maksab 84 dollarit päev, positiivsed peavad aga maksma 225 dollarit päevas haigemajas olemise eest. Juhtub keegi surema, arvutatakse tema deposiidist maha täiendavad 1500 dollarit krematsioonitasu.

Reisidiilid

RYANAIR: ühe suuna lennud Riiast ja Tallinnast Paphosele alates 35 € juulist märtsini üksikuil päevadel. ryanair.com

TURKISH AIRLINES: edasi-tagasi lennud Helsingist Kaplinna veebruarist maini alates 383 €. supersaver.fi

TAP AIR PORTUGAL: edasi-tagasi lennud Pariisist Conakrysse alates 172 € septembrist märtsini. ie.gotogate.com